Städning i Bromma

Bor du i Bromma vackert beläget vid Mälarens strand så kanske du vill ha lika fin miljö inomhus som du har runt knuten? Vi har redan flera kunder som har valt att få ta del av våra Svanenmärkta städtjänster i Bromma vi är ett väletablerat städbolag i hela Stockholms län med speciellt fokus på kvalité och miljömedvetenhet. Som privatperson får du som du säker vet 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, (rutavdrag) som städning räknas till. Som hushållsnära tjänster räknas: fönsterputsning, Hemstädning, Mattvätt, textiltvätt, flyttstädning etc.

Robert Andersson grundade Städpulsen 1991 företaget var i början enbart inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Vi utförde Kontorsstädning och golvvård åt företag och fastighetsstädning och trappstädning i bostadsrättsföreningar i norra Stockholm. Vi har utökat verksamheten steg för steg och vi är i dag verksamma i hela Stor Stockholm och Uppsala. En nystädad trappuppgång ökar trivseln för de boende och ger ett positivt intryck för besökande. Städning minskar dessutom risken för halkolyckor.

Både medarbetare och kunder uppskattar en väl utförd kontorsstädning. Städning gör att miljön på arbetsplatsen blir både trivsam och representativ. Tänk på att de flesta tillbringar större delen av sin vakna tid på kontoret. Vill du ge dina golv ett bättre skydd? Eller har golven tappat sin forna glans? Golvvård ger en ökad livslängd och ett ökat skydd. Dessutom blir de förstås rena och snygga på köpet.

Spar tid och öka trivseln med att låta någon annan sköta städningen i din bostad. Hemstädning är en förmån som de flesta i Bromma Kan unna sig i dag tack vare Rutavdraget. läs mera.

Hemstädning är en av våra huvudtjänster något som du kan få veckovis, varannan vecka eller en gång i månaden. Ett par gånger om året behövs en riktig storstädning något som vi utför tryggt och enkelt åt dig. Fönsterputsning kan vara både tungt och besvärligt därför väljer allt fler att låta Städpulsen putsa fönstren. Vi torkar av fönsterkarm på utsidan och fönsterbrädor på insidan och dessutom blir rummet ljusare och utsikten bättre.

Att flytta är ibland oundvikligt och då blir det direkt massor att tänka på vare sig du flyttar ut i landet eller inom Bromma. Vi kan inte bara ta hand om flyttstädningen utan även hjälpa till med packningen så får du två saker mindre att tänka på. Tänk på att många vill ha flyttstädning i månadsskiftena så var utan och boka i god tid.

Heltäckningsmattor är mjukt och lyxigt ända till de blir smutsiga. Vi kommer ut till dig och tvättar dina mattor naturligtvis även vanliga mattor. Det är faktiskt billigare och enklare att vi kommer ut till dig med maskiner och tvättar mattor, soffor, sängar och tunga textilier på plats än att du skall konka, bära, flytta och vänta på att de skall bli klara.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Det är roligt att städa. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.