Städning i Danderyd

Bor du i Danderyd eller Djursholm så har vi redan nära till dig vilken många redan har upptäckt.

Städpulsen startades av Robert Andersson 1991 och från start var enbart inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Trappstädning och fastighetsstädning i flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar och kontorsstädning och golvvård åt företag företrädesvis i norra Stockholm. Vi har sedan utvidgat verksamheten bit för bit och vi jobbar med städning i olika former i hela Stockholm med omnejd. En välstädad trappuppgång ger ett gott intryck inte bara för besökare utan ökar även trivseln för de boende. Du minskar även risken för halkolyckor året runt.

Sedan 2010 kan vi erbjuda er i Danderyds kommun Svanenmärkta städtjänster, något som vi är väldigt stolta över. Politiska reformer som rot och rutavdrag har inneburit en stor förändring för företag inom vår bransch. Rutavdraget gör att du som privatperson får 50% skattereduktion på städning som räknas som en hushållsnära tjänst. Till dessa tjänster räknas: Mattvätt, Hemstädning , flyttstädning, fönsterputsning, textiltvätt etc.

Har du tänkt på att de flesta tillbringar en stor del av sin vakna tid på jobbet? Är det ett kontor så är trivseln där viktig. Är du mån om att öka trivseln på ditt kontor och för både dina kunder och personal är väl utförd kontorsstädning ett utmärkt sätt att göra detta. Er kontorsmiljö blir trivsam och representativ. Med lite golvvård får inte bara dina golv bättre skydd utan även en ökad livslängd. Att de även blir rena och snygga är en självklarhet.

Fönstertvätt eller fönsterputsning tycker många är tungt och jobbigt att göra själv. Låt Städpulsen ta hand om fönsterputsningen åt dig. Då blir även fönsterbrädor (insidan) och fönsterbågar (utsidan) också avtorkade.

Hemstädning kan de flesta i Danderyd unna sig tack vare rutavdraget. Det skönt att komma hem till en ren bostad, det spar tid och är dessutom väldigt bekvämt. Hemstädning kan du få var fjärde, varannan eller varje vecka. Ett par gånger om året behövs en riktig storstädning, något som vi på Städpulsen gärna levererar, snabbt och enkelt.

De flesta flyttar flera gånger i livet och då är det mycket att tänka på vare sig du skall flytta långt borta eller inom Danderyd. Städpulsen tar inte bara hand om flyttstädning utan kan även ta hand om packningen av dina saker inför flytten. De flesta flyttar sker i månadsskiftena så boka gärna i god tid om du vill vara säker på att vi hinner med dig.

Mattor av alla storlekar och modeller måste förr eller senare tvättas för att vara snygga. Tvärtemot vad många tror är det billigare och bekvämare att vi kommer hem till dig än att du skall släpa runt på det du skall tvätta. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och utför mattvätt, textiltvätt, tvätt av sängar och soffor på plats. Enkelt och bekvämt.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Städning när det är som bäst. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.