Städning i Hässelby

Vare sig du bor på Hässelby slott eller i en liten lägenhet kan vi på Städpulsen hjälpa dig med hemstädningen. Många i Hässelby har redan dragit nytta av våra Svanenmärkta städtjänster. Du kanske blir nästa? Vi är väletablerade i hela Stockholm med omnejd med speciellt fokus på kvalité och miljömedvetenhet. Som privatperson får du som du säker vet 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, (rutavdrag) som städning räknas till. Som hushållsnära tjänst räknas: fönsterputsning, hemstädning, mattvätt, textiltvätt, flyttstädning etc.

Grunden till Städpulsen lades redan 1991 av Robert Andersson. I dag jobbar vi både med hemstädning och kontorsstädningen från början var vi enbart inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Kontorsstädning åt företag samt fastighetsstädning och trappstädning åt bostadsrättsföreningar var våra huvudverksamhet. Vi har sedan dess utökat verksamheten stegvis och vi är i dag verksamma i hela Stor Stockholm och Uppsala. Vad ser du först när du kommer in i ett hus? Ett gott första intryck med en nystädad trappuppgång ökar trivseln både för de boende och besökare. Städning ger renare golv och mindre grus, vatten och smuts minskar risken för halkolyckor.

Hur mycket tid spenderar du på kontoret? Alla mår bättre av en bra inomhusmiljö. En del av denna miljö är en väl utförd kontorsstädning. Städning gör att kontoret blir mera representativt och trivsamt. Snygga och rena golv får du genom att låta Städpulsen utföra golvvård hos dig. Dessutom får du en ökad livslängd och bättre skydd på köpet.

Tack vare skattereduktioner så som rot och rutavdraget kan de flesta i Hässelby njuta av att få hemmet städat av Städpulsen en förmån som gör att du spar tid och ökar trivseln hemma.

Många av människor tycker att fönsterputsning kan vara både tungt och tråkigt så allt flera låter oss ta hand om det. Vi passar även på att torka av fönsterbrädor inomhus och fönsterkarmar utomhus. En av våra huvudarbetsområden är hemstädning detta kan du få var fjärde, varannan eller varje vecka. De flesta vill dessutom ha en riktig storstädning ett par gånger per år, något som du förstås tryggt och enkelt kan överlämna till oss.

Flytta är något som de flesta av oss brukar göra många gånger i livet. När du flyttar är det massor med saker att tänka på vare sid om du skall flytta långt eller bara inom Hässelby. Då kan det vara skönt att lämna över flyttstädning och till och med även packning av dina saker till Städpulsen. Många flyttar sker i månadsskiftena så var gärna ute i god tid när du bokar en flyttstädning hos oss.

Det är mycket enklare för dig om vi kommer hem till dig och tvättar dina mattor och grövre textilier. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och utrustning och tvättar mattor, sängar, soffor och heltäckningsmattor. Vad många faktiskt inte vet är att det faktiskt blir billigare att tvätta på plats än att flytta med sig textilierna till en extern tvättanläggning.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Det är roligt att städa. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.