Städning i Järfälla

Järfälla och Jakobsberg ligger vackert runt Järvafältet och du som bor där vill säkert ha lika fin miljö inomhus som du har runt knuten.

Från 1991 och framåt har Städpulsen levererat olika städtjänster till nöjda kunder med början i norra Stockholm bland annat i Järfälla. I början var fokus på trappstädning och fastighetsstädning i bostadsrättsföreningar och kontorsstädning och golvvård åt företag. Städpulsen har stegvis utvecklat och utvidgat sin verksamhet till att bli ett heltäckande städföretag med Stor Stockholm som arbetsområde.

En välstädad entré och trappuppgång ger besökare ett gott första intryck och boende en ökad trivsel. Visste du att en bra städning minskar risken för halkolyckor.

Vi kan sedan 2010 erbjuda er i Järfälla kommun Svanenmärkta städtjänster, något som vi är väldigt stolta över. Sedan rot och rutavdraget infördes har en stor förändring skett i städbranschen hushållsnära tjänster som det heter gör att du som privatperson får 50% skattereduktion på städning mm. Till dessa tjänster räknas: flyttstädning , hemstädning , fönsterputsning, mattvätt, textiltvätt etc.

Under en arbetsvecka tillbringar de flesta mera tid på kontoret än hemma, räknat i vaken tid. Därför är trivseln viktig på kontoret och kontorsstädning är en viktig del i kontorsmiljön. Kontorsmiljön blir trevlig och representativ både för personal och kunder om städningen sker på en regelbunden basis och ett professionellt sätt. Golvvård är kanske inte det som man sätter i första rummet men en väl utförd golvvård gör inte bara att golvet ser rena och snygga ut, utan golven får ett bättre skydd och en längre livslängd.

Många tycker att fönstertvätt är tungt och jobbigt så allt fler i Järfälla har anlitat Städpulsen för att putsa fönstren. Fönsterbrädor (insidan) och fönsterbågar (utsidan) blir då också avtorkade.

Att det finns rot och rutavdrag har väl nästan ingen undgått i dag men vad innebär det? Jo det innebär att de flesta i Järfälla kan unna sig hemstädning tackvare avdraget för hushållsnära tjänster som ger 50% skattereducering. Skulle inte det vara skönt att komma hem till en ren bostad att det dessutom spar tid och är väldigt bekvämt blir ett ytterligare plus. läs mera.

En av våra mest efterfrågade tjänster är hemstädning. Hemstädning kan du få med olika intervall: var fjärde varannan eller varje vecka. Ibland, oftast ett par gånger per år kan det behövas en riktig storstädning du kan naturligtvis med förtroende vända dig till Städpulsen för en riktig storrengöring.

En flytt innebär i de flesta fall väldigt mycket jobb och planering oavsett om du skall flyta långt eller inom Järfälla. Låt oss ta hand om flyttstädningen så har du en sak mindre att tänka på, vill du ha hjälp med packningen så ordnar vi det också. De flesta flyttar går runt månadsskiftena så var ute i god tid när du bokar flyttstädning eller packning hos oss.

Förr eller senare behöver mattor tvättas för att de skall se snygga ut vare sig det är heltäckningsmattor eller vanliga mattor. Faktum är att det är billigare och enklare att vi kommer med nödvändig utrustning hem till dig än att du skall släpa iväg mattor etc. till ett tvätteri. Vi kan hemma hos dig utföra: mattvätt, textiltvätt, tvätt av sängar och soffor. Enkelt och bekvämt.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Städning när det är som bäst. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.