Städning i Kista

Kista har gjort sig känt som Sveriges IT-centrum med över 1000 verksamma IT-företag. Vi har redan flera kunder som får sina kontor städade av Städpulsen men söker även er som bor i Kista och vill ha hjälp med hemstädning. Många har redan dragit nytta av våra Svanenmärkta städtjänster. Vi är ett väletablerat städbolag i hela Stor Stockholm med speciellt fokus på kvalité och miljömedvetenhet. Du vet väl att du kan få 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster (rutavdrag) som privatperson Till hushållsnära tjänst räknas: hemstädning,fönsterputsning, flyttstädning, mattvätt, textiltvätt etc.

Städpulsen grundades av Robert Andersson för 23 år sedan. I början jobbade vi endast med kontorsstädning mot företag och trapp och fastighetsstädning till bostadsrättsföreningar. I dag har vi utökat verksamheten och är nu verksamma i hela Stor Stockholm och Uppsala. Vad är det första du ser när du kommer in i ett hus? En nystädad trappuppgång ökar trivseln både för de boende och besökare. Städning ger renare golv och mindre sand, smuts och vatten minskar risken för halkolyckor.

En god inomhusmiljö uppskattas av alla, både kunder och medarbetare blir mera positiva, Städpulsens kontorsstädning ger dig en bättre trivsel på jobbet. Tänk på hur mycket tid du spenderar på jobbet! Låt kontorsstädningen göra din arbetsplats till en oas, en del av detta är god golvvård som inte bara gör att golven blir rena och fina utan även förlänger deras livslängd.

Skatteavdragen för hushållsnära tjänster (rot och rutavdrag) gör att de flesta i Kista nu kan unna sig lyxen att komma hem till ett trivsamt och välstädat hem. Läs mera.

Skall du flytta snart? Det är mycket att tänka på vid en flytt oavsett om du skall flytta långt eller inom Kista. Vi på Städpulsen kan hjälpa dig med flyttstädning och även packning av dina saker. Tänk på att boka din flyttstädning i tid eftersom de flesta flyttar vi månadsskiftena så finns det risk för stor belastning.

Många människor tycker att fönsterputsning kan vara besvärligt och allt flera väljer att låta Städpulsen sköta om din fönsterputsning. När vi putsar dina fönster torkar vi självklart av fönsterbrädor och fönsterkarmar för att helhetsintrycket skall bli bra. Vårt största affärsområde är hemstädning en tjänst som du kan välja att ha varje, varannan eller var fjärde vecka. Det kan även behövas en riktig storstädning ett par gånger per år, båda dessa saker kan du med förtroende lämna till Städpulsen.

En annan sak som många tycker är besvärligt är att tvätta tunga mattor. Men vi har goda nyheter för dig. Det blir faktiskt billigare att göra detta hemma hos dig än att frakta iväg mattorna för tvätt. Städpulsen kommer hem till dig och utför mattvätt på plats vi tar med nödvändiga maskiner och utrustning och kan även passa på att tvätta sängar, soffor och heltäckningsmattor.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Det är roligt att städa. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.