Städning i Nacka

Vackert beläget vid Stockholms inlopp ligger Nacka kommun med skogar och fjärdar. Bor du i nacka vill du säkert ha en lika bra inomhusmiljö som den du har runt husknuten.

Miljön har legat oss på Städpulsen varmt om hjärtat redan sen start och 2010 blev vi Sveriges första Svanenmärkta städbolag. När vi började 1991 i norra Stockholm så jobbade vi enbart med kontorsstädning för företag och trappstädning och fastighetsstädning i bostadsrättsföreningar. Vi har genom åren utvecklats till att bli ett heltäckande städbolag som jobbar i hela Stor Stockholm och naturligtvis även i Nacka.

Vi kan erbjuda er i Nacka kommun Svanenmärkta städtjänster, något som vi är väldigt stolta över. Städbranschens förutsättningar förändrades i grunden i och med lagen om hushållsnära tjänster som kom 2007. I korthet innebär det att du har rätt till 50% skattereduktion (rutavdrag) vid t.ex. Fönsterputsning , hemstädning , flyttstädning, textiltvätt, mattvätt etc.

Hur många timmar är du på kontoret under en vecka? Arbetsmiljön påverkar dig mer än du tror och städningen är en viktig del av inomhusmiljön. Låt Städpulsen ta hand om din kontorsstädning som ett steg till en förbättrad kontorsmiljö. Kanske golven behöver en översyn? En bra golvvård gör inte bara golven renare och snyggare utan ger även ett bättre skydd och en ökad livslängd.

Flyttstädning är en eftersökt tjänst men tänk på att det är många som vill flytta i månadssluten så boka din flyttstädning i god tid. Undersök om den går att göra mitt i månaden i stället? Oavsett om du skall flytta långt eller bara inom Nacka så är det mycket att tänka på. Låt Städpulsen hjälpa dig att göra flytten enklare. Visste du att vi även hjälper till med packningen om du vill!

Hemstädning och fönsterputsning har blivit allt större tjänster hos oss och nu vill vi att även ni i Nacka skall kunna få ta del av det. Du kan välja att komma hem till en välstädad bostad en två eller fyra ggr. i månaden läs mer om hemstädning och hur det går till här. Många tycker att fönstertvätt är tungt och tråkigt så låt oss ta hand om det, då blir även fönsterbrädor (invändigt) och fönsterkarma (utvändigt) avtorkade. En riktig storstädning kan behövas då och då även om man sköter den löpande städningen på ett bra sätt.
Låt oss komma och göra ”rent hus” ett par gånger per år!

Att ”sopa under mattan” är ett uttryck som även kanske gäller mattan själv? Det kan vara väldigt bökigt att få iväg stora mattor till mattvätt. Visste du att det är enklare och billigare att låta Städpulsen komma hem till dig och göra mattvätten på plats? Vi tar med oss nödvändiga maskiner och utrustning och kommer hem till dig. Hemma hos dig kan vi utföra: Textiltvätt, mattvätt, tvätt av sängar, soffor och grova textilier. Bekvämt och enkelt.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Städning när det är som bäst. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.