Städning i Sollentuna

Städpulsen grundades 1991 av Robert Andersson och var i början inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Vi utförde kontorsstädning och golvvård åt företag, trappstädning och fastighetsstädning i bostadsrättsföreningar i norra Stockholm. Verksamheten har utvidgats successivt från vårt kontor i Sollentuna och vi är i dag verksamma i hela Storstockholm. En nystädad trappuppgång ger ett positivt intryck för besökande och ökar trivseln för de boende. Städning i allmänna utrymmen och trappor minskar dessutom risken för halkolyckor.

Tänk på att de flesta tillbringar en mycket stor del av sin vakna tid på kontoret eller arbetsplatsen. Väl utförd kontorsstädning ökar trivseln för besökande kunder såväl som medarbetare. Miljön inne på arbetsplatsen blir mera trivsam och representativ. En viktig del av kontorsmiljön är golven. Börjar de att se tråkiga ut? Golvvård skyddar och ger golven en ökad livslängd. Golven blir dessutom rena och snygga på köpet.

Sedan 2010 kan vi erbjuda dig i Sollentuna Svanenmärkta städtjänster. Vi var det första städbolag som blev Svanenmärkt tack vare vårt målmedvetna miljöarbete. Som du säkert känner till räknas hemstädning till hushållsnära tjänster som berättigar dig till 50% skattereduktion (rutavdrag). Till hushållsnära tjänster räknas även: flyttstädning, fönsterputsning, mattvätt, textiltvätt etc.

Det är tidsbesparande, bekvämt och trivsamt att komma hem till en välstädad lägenhet/hus. Hemstädning är något som de flesta i Sollentuna kan unna sig ta tack vare av rutavdraget. Du kan få hemstädning varannan, varje, eller var fjärde vecka. Trots att du eller vi sköter den löpande städningen bra behövs en riktig storstädning ett par gånger per år, något som vi gärna utför hos dig, tryggt och enkelt.

Många tycker att det är besvärligt att få fönstren riktigt rena. Låt Städpulsen putsa dina fönster så att du kan se ut ordentligt och få ljusare inomhus. Vi torkar dessutom av fönsterbrädor på insidan och fönsterkarm på utsidan.

Skall du flytta? Inom kista eller ut i någon annan del av landet? Oavsett så kommer det att vara mycket att tänka på. Låt Städpulsen ta hand om flyttstädningen åt dig, vi kan även ta hand om packningen av era saker. Tänk bara på att många vill flytta under månadsskiftena så boka din packning/flyttstädning i god tid.

Har du stora mattor eller heltäckningsmattor? När det gäller textiltvätt och mattvätt är det billigare och bekvämare att vi kommer hem till dig med nödvändiga maskiner och tvättar sängar, mattor, och soffor på plats hemma hos dig.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Det är roligt att städa. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.