Städning i Solna

Solna är en kommun som både ligger långt fram både vad det gäller arbeten och idrott. Bor du i Solna vill du säkert ägna dig åt annat än åt städning. Så låt Städpulsen ta hand om städningen åt dig vare sig det är hemma eller på jobbet.

1991 startade Robert Andersson Städpulsen och var då endast inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Trappstädning och fastighetsstädning i flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar och kontorsstädning och golvvård åt företag i företrädesvis norra Stockholm. Vi har sedan vuxit successivt är nu ett heltäckande städbolag i hela Stockholmsregionen. En entré eller trappuppgång ger ett gott första intryck för besökare och en ökad trivsel för de permanent boende. Risken för att halka minskar när det inte finns grus och smuts i trappor och på golv.

Sedan 2010 kan vi erbjuda er i Solna kommun Svanenmärkta städtjänster, något som vi självfallet är väldigt glada över. 2007 kom en lag om hushållsnära tjänster (rutavdrag) något som inneburit en stor förändring för städbranschen som helhet. Rutavdraget gör att privatpersoner kan dra av 50% av kostnaden upp till 100.000:- / år. Till dessa tjänster räknas: Hemstädning, mattvätt,, flyttstädning, fönsterputsning, textiltvätt etc.

Hur mycket tid man spenderar på jobbet/kontoret vågar man ibland inte ens tänka på så trivseln är förstås viktig. Om du är mån om att öka trivseln på ditt kontor, för både personal och kunder är en väl utförd kontorsstädning ett utmärkt sätt att göra detta på. Vi gör er kontorsmiljö blir trivsam och representativ, era kunder vill komma tillbaka och besöka ert Solnakontor igen. Med lite golvvård får inte bara dina golv bättre skydd utan även en ökad livslängd. Att de även blir rena och snygga är en självklarhet.

Fönstertvätt eller fönsterpustning tycker många är både tungt och tråkigt att göra. Låt Städpulsen ta hand om fönsterputsningen åt dig. Då blir både fönsterbågar (utsidan) och fönsterbrädor (insidan) också avtorkade och rena.

Hemstädning som är en av våra huvudområden kan de flesta i Solna unna sig tack vare rutavdraget. Hemstädning kan få varje, varannan eller var fjärde vecka. Du kan även behöva en riktig storstädning ett par gånger om året, något du snabbt och enkelt kan få från Städpulsen. Känslan av att komma hem till en ren bostad efter en stressig dag är svår att beskriva, du spar tid och det är dessutom väldigt bekvämt. Läs mera.

När flyttade du senast, är det ett ljust minne eller var det kaos hela vägen? Det är mycket att tänka på vare sig du skall flytta långt ut i landet eller bara inom Solna. Städpulsen utför inte bara flyttstädning utan vi kan även ta hand om packning av dina saker när du flyttar. De flesta flyttar sker i månadsskiftena så boka gärna i god tid så vi kan ge dig bästa service.

Visste du att det är billigare att vi kommer hem till dig och utför mattvätt än att du skall frakta och lämna bort dina mattor och textilier. Du slipper dessutom att släpa runt på mattorna, vi tar med oss nödvändiga maskiner och utför mattvätt, textiltvätt, tvätt av sängar och soffor på plats. Enkelt och bekvämt.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Städning när det är som bäst. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.