Städning i Spånga

Bor du i Spånga eller Tensta beläget intill Järvafältet har du vacker natur runt hörnet. Städpulsen startade sin verksamhet i norrort och många i Spånga har redan dragit nytta av våra Svanenmärkta städtjänster. Du kanske blir du den nästa? Vi är ett väletablerat städföretag i hela Stockholm med omnejd med speciellt fokus på kvalité och miljömedvetenhet. Ett av våra huvudarbetsområden är hemstädning något som du kan få var fjärde, varannan eller varje vecka. Som privatperson får du som du säker vet 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, (rutavdrag) som städning räknas till. Som hushållsnära tjänst räknas: fönsterputsning, hemstädning, mattvätt, textiltvätt, flyttstädning etc. De flesta vill dessutom ha en riktig storstädning ett par gånger per år, något som du förstås tryggt och enkelt kan överlämna till oss.

Grunden till Städpulsen lades redan 1991 av Wallentin Andersson. I dag jobbar vi både med hemstädning och kontorsstädning men från början var vi enbart inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Kontorsstädning åt företag samt fastighetsstädning och trappstädning åt bostadsrättsföreningar. I dag är vi verksamma i hela Stor Stockholm och jobbar både mot privat och företagsmarknaden. Vad ser du först när du kommer in i ett hus?
Ett gott första intryck med en nystädad trappuppgång ökar trivseln både för de boende och besökare. Städning ger renare golv och mindre grus, smuts och vatten minskar bla. risken för halkolyckor.

Hur mycket tid spenderar du på kontoret? Alla mår bättre av en bra inomhusmiljö. En del av denna miljö är en väl utförd kontorsstädning. Städningen gör att kontoret blir mera representativt och trivsamt. Snygga och rena golvvård du genom att låta Städpulsen utföra golvvård hos dig. Du får dessutom en ökad livslängd och bättre skydd av golvytan på köpet.

Det kan vara både tungt och besvärligt att få alla fönster rena och allt fler väljer att låta oss ta hand om fönsterputsen. När vi är hemma hos dig passar vi även på att torka av fönsterbrädor inomhus och fönsterkarmar utomhus. Många ser fram emot en ny bostad med tillförsikt men ser fram emot flytten med bävan. Låt Städpulsen göra flytten till ett rent nöje! Oavsett om du skall flytta långt bort eller bara inom Spånga så kan du beställa flyttstädningen av oss, vill du ha hjälp med att packa så fixar vi det också.
Eftersom många flyttar sker i månadsskiftena så var gärna ute i god tid när du bokar en flyttstädning med oss.

Vad många faktiskt inte vet är att det faktiskt blir billigare att tvätta på plats än att flytta med sig textilierna till en extern tvättanläggning. Det är mycket enklare för dig om vi kommer hem till dig och tvättar dina mattor och grövre textilier. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och utrustning och tvättar mattor, sängar, soffor och heltäckningsmattor.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Det är roligt att städa. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.