Städning i Stockholm

Med lokal förankring i norra stor Stockholm utför vi våra Svanenmärkta städtjänster i hela Stockholms län. Som privatperson får du dessutom 50% skattereduktion (rutavdrag) på städning som räknas som en hushållsnära tjänst. Till hushållsnära tjänster räknas: Hemstädning, Mattvätt, textiltvätt, flyttstädning, fönsterputsning etc.

Städpulsen startades 1991 av Wallentin Andersson och var i början inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Vi utförde fastighetsstädning och trappstädning i bostadsrättsföreningar och Kontorsstädning och golvvård åt företag i norra Stockholm. Verksamheten har utvidgats successivt och vi är i dag verksamma i hela Stockholm med omnejd.
En nystädad trappuppgång ökar trivseln för de boende och ger ett positivt intryck för besökande. Städning minskar dessutom risken för halkolyckor.

Väl utförd kontorsstädning ökar trivseln för såväl medarbetare som kunder. Miljön blir trivsam och representativ. Tänk på att de flesta tillbringar större delen av sin vakna tid på kontoret. Börjar dina golv att se tråkiga ut, eller vill du bara ge dem ett bättre skydd? Golvvård skyddar och ger golven ökad livslängd. Dessutom blir de förstås rena och snygga på köpet.

Det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att komma hem till en ren bostad. Hemstädning är en lyx som många i dag kan unna sig tack vare av rutavdraget. läs mera.

De tjänster som är våra huvudområden är förstås hemstädning som man kan få veckovis, varannan vecka eller en gång var 4e vecka. En till två gånger per år behövs en riktig storstädning något som vi utför tryggt och enkelt åt dig. För många är fönsterputsning både tungt och besvärligt därför väljer allt fler att låta Städpulsen putsa fönstren.
Vi torkar av fönsterbrädor på insidan och fönsterkarm på utsidan dessutom får du ljusare rum och god utsikt.

Ibland kommer det oundvikliga att du måste flytta då är det mycket att tänka på oavsett om du skall flytta långt eller bara inom Stockholmsområdet. Låt oss ta hand om flyttstädningen så får du en sak mindre att tänka på. Eftersom många vill ha flyttstädning i månadsskiftena så boka i god tid. Vi kan även hjälpa till med packning av det som skall flyttas om så önskas.

Har du stora mattor eller heltäckningsmattor?
När det gäller mattvätt och textiltvätt är det billigare och bekvämare att vi kommer hem till dig med nödvändiga maskiner och tvättar mattor, sängar och soffor på plats.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Det är roligt att städa. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.