Städning i Sundbyberg

Sundbyberg är Sveriges minsta kommun och ligger nära Stockholm, Sumpan som den kallas i folkmun innehåller den vackra Marabouparken som blev utsedd till Sveriges vackraste park 2008. Med dessa vackra omgivningar vill du säkert ha snyggt hemma också. Vi kan sedan 2010 erbjuda er i Sundbyberg Svanenmärkta städtjänster, något som vi naturligtvis är väldigt stolta över. Sedan rot och rutavdraget infördes har stora förändringar skett i städbranschen, hushållsnära tjänster som det nu heter gör att du som privatperson kan få 50% skattereduktion på städning mm. Till dessa hushållsnära tjänster räknas: fönsterputsning, flyttstädning , hemstädning , mattvätt, textiltvätt etc. Hit hör alltså en av våra mest efterfrågade tjänster hemstädning. Hemstädning kan du få med olika intervall: varje, varannan, eller var fjärde vecka. Skulle inte det vara skönt att komma hem till en ren bostad? Att det dessutom spar tid och är väldigt bekvämt blir ett ytterligare plus. Ibland, oftast ett par gånger per år kan det behövas en riktig storstädning du kan naturligtvis med förtroende vända dig till Städpulsen för en riktig storrengöring.

Med början 1991 har Städpulsen levererat en rad olika städtjänster till nöjda kunder. Vi började i norra Stockholm bland annat i Sundbyberg. Vid starten var fokus på trappstädning och fastighetsstädning i bostadsrättsföreningar och kontorsstädning och golvvård åt företag. ”En välstädad entré och trappuppgång ger besökare ett gott första intryck och boende en ökad trivsel.
Visste du att en bra städning minskar risken för halkolyckor.” Städpulsen har stegvis utvecklat och utvidgat sin verksamhet med målet att bli ett heltäckande städföretag med Stor Stockholm som arbetsområde. Där är vi i dag!

Räknat i vaken tid tillbringar många fler timmar på kontoret än hemma under arbetsveckan. Vi är övertygade om att städningen är en viktig del i trivseln på kontoret och kontorsstädning är en viktig del i kontorsmiljön. Kontoret blir trevligare och mera representativt för både personal och kunder om städningen sker på en regelbunden basis och på ett professionellt sätt. Golvvård är kanske inte det som man sätter i första rummet men en väl utförd golvvård gör inte bara att golven blir rena och snygga, utan golven får en längre livslängd och ett bättre skydd på köpet.

Många tycker att fönstertvätt är tungt och jobbigt så allt fler i Sundbyberg har anlitat Städpulsen för att putsa fönstren. Fönsterbrädor (insidan) och fönsterbågar (utsidan) blir då också avtorkade när våra duktiga medarbetare är i farten hemma hos dig eller på ditt kontor.

Att flytta innebär i de flesta fall väldigt mycket jobb och planering även om du anlitar en flyttfirma. Oavsett om du skall flyta långt eller inom Sundbyberg så tar vi gärna hand om flyttstädningen åt dig så har du en sak mindre att tänka på, vill du ha hjälp med packningen så ordnar vi det också.
De flesta flyttar går runt månadsskiftena så var ute i god tid när du bokar flyttstädning eller packning hos oss.

Förr eller senare behöver mattor tvättas för att de skall se snygga ut vare sig det är heltäckningsmattor eller vanliga mattor. Faktum är att det är billigare och enklare att vi kommer med nödvändig utrustning hem till dig än att du skall släpa iväg mattor etc. till ett tvätteri. Vi kan hemma hos dig utföra: mattvätt, textiltvätt, tvätt av sängar och soffor. Enkelt och bekvämt.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Städning när det är som bäst. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.