Städning i Vallentuna

Vallentuna ligger som en utpost i norr för Stor Stockholm och eftersom Städpulsen grundades i grannkommunen så ser vi Vallentuna som ett av våra kärnområden. Många i Vallentuna har redan upptäck våra Svanenmärkta städtjänster. Tycker du att service kvalité och miljömedvetenhet är viktigt har du redan samma värderingar som vi som jobbar på Städpulsen.

Städpulsen grundades 1991 av Wallentin Andersson och var i början inriktad på städning av företag och bostadsrättsföreningar. Vi utförde kontorsstädning och golvvård åt företag, trappstädning och fastighetsstädning i bostadsrättsföreningar i Norrort. Verksamheten har sedan utvidgats successivt och vi är i dag verksamma i hela Storstockholm. En nystädad entré eller trappuppgång ger en ökad trivseln för de boende och ett positivt första intryck för besökare. Städning i allmänna utrymmen och trappor minskar dessutom risken för halkolyckor.

Hur stor del av sin vakna tid man spenderar på kontoret kan variera men för en heltidsarbetande är det ändå en mycket stor del av dagen. En väl utförd kontorsstädning ökar trivseln för medarbetare så väl som besökande kunder och partner. En viktig del av kontorsmiljön är golven. Börjar de att se tråkiga ut? Golvvård skyddar och ger golven en ökad livslängd. Golven blir dessutom lättare att hålla rena och snyggare på köpet.

Sedan 2010 kan vi erbjuda dig i Vallentuna Svanenmärkta städtjänster. Vi var det första städbolag som blev Svanenmärkt tack vare vårt målmedvetna miljöarbete. Som du säkert känner till räknas hemstädning till hushållsnära tjänster som berättigar dig till 50% skattereduktion (rutavdrag). Till hushållsnära tjänster räknas även: flyttstädning, fönsterputsning, mattvätt, textiltvätt etc.

Det är bekvämt och trivsamt men inte minst en stor tidsbesparing att komma hem till en välstädad lägenhet/hus. Hemstädning är något som de flesta i Vallentuna kan unna sig ta tack vare av rutavdraget. Du kan få hemstädning varannan, varje, eller var fjärde vecka. Trots att den löpande städningen sköts på ett bra sätt behövs en riktig storstädning ett par gånger per år, något som vi gärna utför hos dig, tryggt och enkelt.

Tycker du att det är besvärligt att få fönstren skinande rena? Låt städpulsen putsa dina fönster så att du kan se ut ordentligt och få ljusare inomhus.
Vi torkar dessutom av fönsterbrädor på insidan och fönsterkarm på utsidan.

Skall du flytta? Inom Vallentuna eller ut i någon annan del av landet? Oavsett så kommer det att vara mycket att tänka på. Vi ta inte bara hand om flyttstädningen åt dig utan även packningen av dina saker om du vill. Tänk bara på att många vill flytta under månadsskiftena så boka din packning/flyttstädning i god tid.

Har du stora mattor eller heltäckningsmattor? När det gäller textiltvätt och mattvätt är det faktiskt billigare och bekvämare att vi kommer hem till dig med nödvändiga maskiner och tvättar mattor, soffor, sängar, och tunga textilier på plats hemma hos dig.

Om ni önskar skickar vi en offert. Framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Det är roligt att städa. När någon annan gör det!

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.