Låt oss ta hand om Flyttstädningen

Snabbt, enkelt och prisvärt att anlita oss!

 

Är du intresserad?

Ni kan tryggt lämna över ansvaret för flyttstädningen åt oss och istället ägna er åt allt annat som ska ordnas vid en flytt. Vi har flera års erfarenhet av flyttstädning och vet vad som krävs för att ni, de som ska flytta in, samt våra medarbetare ska vara nöjda.

Vid städningen ser vi till att ta med allt material som behövs. Vi besiktar och kvalitetsäkrar direkt på plats, både med er och de som sedan har äran att få flytta in. Detta för att samtliga partner ska bli nöjda, då vår vision är att ni ska vilja återkomma till oss när det är dags för nästa stora städning. Det ska kännas hur trivsamt och skönt det är med den där extra lilla hjälpen i vardagen.

Tänk på
 

Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften och att det därför kan vara svårt att få tag på såväl släpvagn, flyttfirma och flyttstädning om du inte har bokat i förväg. Vi strävar alltid efter att i största möjliga mån, tillgodose kundens önskemål, även då trycket är som högst. För en så smidig flyttstädning som möjligt, boka därför gärna så långt i förväg du kan.

En del arbetsgivare betalar flyttkostnader åt sina anställda. Fråga din arbetsgivare om just ditt företags policy! Om din arbetsgivare betalar din flyttstädning, beskattas den som löneförmån hos dig.

Så här går det till:

Så här går det till:
 

Börja med att se över vad som ingår vid flyttstädning och fundera på om det är något som kan vara bra för oss att veta om.

När ni har gjort det så skickar ni en förfrågan där önskemål, adress och boendets kvadratmeter framgår. Tala även om ungefär när som ni önskar få arbetet utfört.

Vi återkommer sedan med förslag på tid för städningen, samt en uppskattning av totalkostnaden för utförandet.

Ni bekräftar städningen varpå vi skickar en arbetsorder till er via e-post.
I arbetsordern framgår pris, tider samt villkor för städningen. 

Ni ansvarar för att vi blir insläppta i bostaden på angiven dag och tid, medan vi ansvarar för att allt material som behövs till flyttstädningen tas med och att arbetet blir väl utfört.

Utbildade medarbetarbetare
 

För att vi skall kunna garantera ett fläckfritt arbete där kvalitet och miljö är ledord, får våra medarbetare genomgå en grundlig utbildning inriktad på just flyttstädning. 

Leveranssäkerhet
 

När ni beställer en flyttstädning hos Städpulsen, skickar vi alltid ut en orderbekräftelse, där all väsentlig information så som namn, adress, dag, tid och pris finns inkluderat. Detta för att allt ska vara klart och tydligt för båda parter. Ni ska känna er trygga och säkra på att uppdraget blir väl utfört, på den tid och dag som ni beställt.

Enkel hantering
 

Vi ser gärna att ni finns på plats när utsänd medarbetare från Städpulsen anländer, men om möjligheten inte finns, kan ni i förväg lämna in nycklar till oss på vårt företagskontor i Sollentuna. Vi erbjuder även en lösning där upphämtning av nycklar sker. Observera då att en extra kostnad för resväg tillkommer. På samma sätt ser vi givetvis till att era nycklar kommer tillbaka som de ska.

Besiktning, kvalitetssäkring

 

Vi kontaktar er alltid en timme innan städningen beräknas vara klar, så att besiktning av vårt arbete kan göras. Eventuella brister åtgärdas därmed omedelbart.

Allt ingår i priset

 

Fönsterputsning, framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader.

Hygien
 

Alla våra städmetoder sker på största hygieniska sätt för att hålla bakterier borta.

Betala hälften
 

Vi drar direkt av halva arbetskostnaden på fakturan, under förutsättning att ni uppfyller kraven för skattereduktion. 

Kontakta oss för en offert
 

Vill du ha ett kostnadsförslag för flyttstädning eller boka direkt, kan du fylla i intresseanmälan längst upp på sidan, eller ringa oss på 08 522 144 19.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.