Fönsterputsning

Snabbt, enkelt och problemfritt med rutavdrag

 

Är du intresserad?

Känslan av rena och blanka fönster i ett hem är väl bokstavligt talat glänsande härligt, inte sant? Får våra duktiga fönsterputsare göra jobbet, har du ett skinande resultat att vänta!

För prisförfrågan, vänligen skicka en intresseanmälan, där du klargör för följande nedanstående punkter:

  • Antal fönster?
  • Tvåsidig eller fyrsidig puts?
  • Behövs/finns fönsternyckel tillgängligt?
  • Behövs längre skaft eller stege?
  • Finns det spröjs/dekorationslist?

Vi återkommer till dig med en offert. Obeservera att vi, pga. anvädningen av miljövänliga och kvalitetssäkrade produkter, ej utför fönsterputsning i minusgrader.
 

 

läs mer

Att förbereda inför en fönsterputsning
 

Ta fram eventuella fönsternycklar. Plocka bort gardiner om det behövs. Se alltid till att det är fritt framför alla fönster, så att de enkelt går att öppna. Vi hjälper om så önskas, självklart till även med detta, men då krävs att mer tid avsätts. I vår fönsterputsning ingår alltid avtorkning av fönsterbrädor på insidan och av fönsterkarm på utsidan. Önskas avtorkning även mellan fönster, av trä- eller aluminiumramar och/eller persienner, ber vi dig vänligen meddela detta.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.