Hemstädning

För att det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att komma hem till en ren bostad!

 

Vad kostar det?

OBS! Fältet är inte korrekt ifyllda.

Varför hemstädning?
 

För att du ska få mer tid till annat. Det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att få komma hem till en ren och nystädad bostad - och det är du värd!

Vi erbjuder en av våra duktiga medarbetare som löpande kommer hem till dig på den dag och tid som passar just dig. Vi ser till att nödvändigt städmaterial finns på plats och är miljömärkt av bästa kvalitet. Allt för att uppnå bästa möjliga resultat med minst miljöpåverkan!

Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete, så att du ska kunna känna dig trygg.

Skicka in en intresseanmälan så berättar vi mer!

Så här går det till:

Så här går det till
 

Efter att vi mottagit Er intresseanmälan så kontaktar vi Er för att gemensamt titta på en lämplig dag och tid för provstädning. Tidsåtgången beror på vad som ska utföras enligt överenskommelsen.

Efter provstädning diskuterar vi sedan både resultat och tidsåtgång. Är ni nöjda med vårt besök, upprättas sedan ett avtal för återkommande städning. Detta avtal baseras på det som vi tillsammans kommit överens om. Vi sätter alltid ut ett städ-startpaket hos er, som innehåller allt nödvändigt städmaterial, exklusive dammsugare med tillbehör samt toalettborste. Detta städmaterial är er tillhanda, så länge ni är kund hos Städpulsen.

Tjänsten faktureras vanligtvis via e-post, kring den 20:e varje månad.
Fakturans förfallodatum infaller i slutet av månaden. Vi har autogiro.

Utställt städmaterial fylls på vid behov. Observera dock att städmaterialet ej är skattereduktions berättigat och faktureras separat.

Som avtalskund har ni dessutom förmånen att erhålla viss rabatt på våra övriga tjänster! I vår APP kan ni se när ni har städning och vem som kommer och städar hos er samt fakturabelopp och om fakturor är registrerade som betalda.

Vi utför städning i privata hem med en minimidebitering av 3 timmar per tillfälle. För avtal gäller följande intervaller: Från 4 timmar var 4:e vecka, 3 timmar varannan vecka, 3 timmar varje vecka. Materialkostnad på 60 kronor i månaden tillkommer. Vi gör en preliminär skattereduktion enligt reformen för hushållsnära tjänster och debiterar inga start-, transport- eller inställelsekostnader.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.