Storstädning på dina villkor

En till två gånger per år behövs en riktigt storstädning.
Vi utför den åt dig på ett tryggt, enkelt och miljövänligt sätt.

Är du intresserad?

Snabb, enkel och problemfri städning med ett skinande rent resultat. Perfekt som vår- och/eller höststädning samt inför högtider och födelsedagar.

Det är även ett utmärkt alternativ för er som önskar städning vid enstaka tillfällen där inget avtal eller bindningstid behövs.

För oss är det ett rent nöje att få ta hand om storstädningen av ditt hem. Våra medarbetare använder sig av professionella städmetoder och miljömärkt material med gedigen erfarenhet. Vi ser även till att nödvändigt städmaterial finns tillgängligt.

Ett bra och pålitligt resultat är en självklahet för oss - allt för att ert hem ska må så bra som möjligt!

Så här går det till

Så här går det till:
 

Börja med att se över vad som ingår vid storstädning och fundera på om det är något extra som ni vill komplettera med.

När ni har gjort det så skickar ni en förfrågan där önskemål, adress och boendets kvadratmeter framgår. Tala även om ungefär när som ni önskar få arbetet utfört.

Vi återkommer sedan med förslag på tid för städningen, samt en uppskattning av totalkostnaden för utförandet.

Ni bekräftar städningen varpå vi skickar en arbetsorder till er via e-post.
I arbetsordern framgår pris, tider samt villkor för städningen. 

Ni ansvarar för att vi blir insläppta i bostaden på angiven dag och tid, medan vi ansvarar för att allt material som behövs till storstädningen tas med och att arbetet blir väl utfört.

Utbildade medarbetarbetare
 

För att vi skall kunna garantera ett fläckfritt arbete där kvalitet och miljö är ledord, får våra medarbetare genomgå en grundlig utbildning anpassad för just storstädning. 

Leveranssäkerhet
 

När ni beställer en storstädning hos Städpulsen, skickar vi alltid ut en orderbekräftelse, där all väsentlig information så som namn, adress, dag, tid och pris finns inkluderat. Detta för att allt ska vara klart och tydligt för båda parter. Ni ska känna er trygga och säkra på att uppdraget blir väl utfört, på den tid och dag som ni beställt.

Enkel hantering
 

Vi ser gärna att ni finns på plats när utsänd medarbetare från Städpulsen anländer, men om möjligheten inte finns, kan ni i förväg lämna in nycklar till oss på vårt företagskontor i Sollentuna. Vi erbjuder även en lösning där upphämtning av nycklar sker. Observera då att en extra kostnad för resväg tillkommer. På samma sätt ser vi givetvis till att era nycklar kommer tillbaka som de ska.

Vad ingår i priset?
 

Framkörningsavgifter, kostnad för material samt moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader. Kom ihåg att lägga till och boka fönsterputs som extra tillval, om ni önskar det i samband med storstädning.

Hygien
 

Alla våra städmetoder sker på största hygieniska sätt för att hålla bakterier borta.

Betala hälften
 

Vi drar direkt av halva arbetskostnaden på fakturan, under förutsättning att ni uppfyller kraven för skattereduktion. 

Kontakta oss för en offert
 

Vill du ha ett kostnadsförslag för storstädning eller boka direkt, kan du fylla i intresseanmälan längst upp på sidan, eller ringa oss på 08 522 144 19.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.