Textiltvätt

Vi kommer hem till dig och tvättar mattor, soffor, stolar och madrasser på plats - snabbt och enkelt!

Är du intresserad?

Det är billigare och bekvämare att få denna hjälp på plats i hemmet, då du slipper åka och lämna, vänta och hämta. Vi medtar nödvändiga maskiner och tvättar på plats.

Att tänka på vid textiltvätt
 

Vi behöver fria ytor att arbeta på då vi tvättar. Madrasser och sängar behöver torka under ett dygn innan de åter kan användas. Madrasser kan även behöva vändas på efter några timmar för att påskynda torkningsprocessen. Soffor och mattor brukar torka snabbare. Observera att vi inte kan tvätta soffkuddar eller madrasser som innehåller vattenkänsligt material.

läs mer

Så här går det till:

1. Skicka in en intresseanmälan eller ring oss. Vi behöver veta omfattning på, samt vad som skall tvättas. Klargör för om det ex. är en enkel- eller dubbelsäng, soffa med lösa kuddar samt antal sittplatser etc. Klargör även för vilken typ av material/tyg det rör sig om.

2. Vi skickar en offert med pris, tid och avtalsvillkor.

3. Efter beställning skickar vi en orderbekräftelse per e-post.

4. Vi kommer till dig och utför jobbet på överenskommen tid. Vi har med oss nödvändigt material och behöver bara bli insläppta! När vi är klara med jobbet anländer en faktura hos dig per e-post, med avdrag för halva arbetskostnaden, förutsatt att ni är berättigade RUT-avdraget.

Obs! Minsta debiterbara tid är två timmar, till en kostnad av 490 kronor efter RUT. Därefter tillkommer 120 kronor per halvtimme. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För exakt prisuppgift, vänligen skicka intresseanmälan.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.