Ett jobb att trivas med

Hos Städpulsen får du ett jobb att trivas med. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och tjänsten kräver att du är självgående och tar egna initiativ. Här får du möjlighet att ge hög service och den goda kvalitet som våra kunder förväntar sig av Städpulsen.

Alla våra medarbetare har kollektivavtal vilket innebär att vi betalar ut avtalsenliga löner och pensionspremie. Framför allt har du som medarbetare hos oss erforderliga försäkringar om något skulle inträffa på jobbet.

Eftersom vi arbetar med ett eget koncept när det gäller städmetoder, kvalitet, miljöarbete, arbetsmiljö, ergonomi, säkerhet och kundbemötande får alla våra blivande medarbetare gå en introduktionskurs hos oss innan de får gå ut och jobba hos våra kunder.
Detta gäller även om du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter.

För att kunna arbeta hos oss vill vi att du skall kunna utrycka dig i tal och skrift på svenska eller engelska. Helst ser vi att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Den viktigaste egenskapen är dock att du delar våra värden och vår företagskultur och att du är beredd att ge våra kunder den bästa tänkbara kvalitet med minsta möjliga miljöpåverkan.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.