Möt vår personal

Dorota

Dorota

Städpulsen är det bästa företaget jag har arbetat på. Här tar man hänsyn till medarbetarnas olika behov och situationer. Det skapar en trevlig och familjär atmosfär. Vi har kontinuerliga integreringsmöten för medarbetarna och olika företagsevenemang som gör att vi lär känna varandra bygger ett bra team.

De bästa ögonblicken i mitt arbete är när nöjda kunder hör av sig och tackar. Det inspirerar mig till att prestera ännu bättre nästa gång.

Karolina

Karolina

Städpulsen utmärker sig med mycket miljövänliga städmetoder.

Det bästa med mitt jobb är då jag får beröm för väl utfört arbete. Jag försöker alltid göra ett så bra jobb som bara går.

Monika

Monika

Städpulsen är ett av få svenska företag som ger utlandsfödda trygghet och möjlighet till utveckling. Företaget ger oss ett legalt arbete som innebär ett legitimt liv i Sverige. Uppskattning och beröm från kunden samt den familjära atmosfären på företaget får mig att utföra ett bra jobb.

Varje gång en kund tackar mig med ett leende och ett gott ord blir jag stolt över mitt arbete. Då jag får beröm sporras jag att göra ett ännu bättre jobb nästa gång.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.