Städpulsen säljer livskvalitet

Vi säljer miljömärkt livskvalitet i form av grön städning av hög kvalitet,
utförd av trevliga medarbetare med kollektivavtal och rätt utbildning.

Sedan 1991 har vi tillsammans med våra kunder utvecklat verksamheten. Städpulsen arbetar ständigt med att förbättra livet både för våra kunder och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid ständig vidareutbildning av våra medarbetare.

Trygghet, miljömedvetenhet och enkelhet gör att många kunder anlitar oss.
Vår affärsidé är helt enkelt att våra kunder skall vara så nöjda
att de aldrig byter städbolag.

Med bas i Sollentuna, men vi arbetar i hela Stockholms län och delar av Halland.

Svanenmärkt städbolag

Städpulsen är en Svanenmärkt städbolag. Vi använder miljömärkta rengöringsmedel och vår personal är utbildad för att minska klimatpåverkan och hålla mängden avfall nere.
Läs mer om vår miljöpolicy och vår Svanenmärkta städning.

Vi utför all slags städning med god kvalitet och garantier.
All städning utförs enligt Svanens kvalitetskriterier. Läs vår kvalitetspolicy.

Städpulsens historia

Städpulsen Komanditbolag bildades 1991 av Wallentin Andersson som såg att det fanns ett behov av städbolag som arbetar långsiktigt utifrån kunderanas behov. affärsidé är kunder som är nöjda över en lång tid genom att vi bibehåller samma höga kvalitet över hela uppdragsperioden.

Sedan dess har Städpulsen utvecklats med utifrån vad kunder har efterfrågat.
En milstolpe i Städpulsens historia var införandet av rutavdraget 2007.
I samband med det ändrade vi bolagsform till Aktiebolag och bildade två avdelningar, en för privatservice och en för företagsservice.

Därefter har vi haft mycket hög efterfrågan på våra tjänster. Vi kan erbjuda en mängd tjänster, tack vare att vi fått möjlighet och förtroende att utveckla våra idéer och tjänster tillsammans med kunder och medarbetare. Det gagnar dig som kund att använda oss då vi har bred kunskap och erfarenhet inom våra verksamhetsområden.

Hösten 2016 blev vi en del av Pimagruppen.

Fortsatt positiv utveckling

Efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka. Vi ser detta som ett kvitto på att våra kunder är nöjda och rekommenderar oss vidare till bekanta. Många väljer oss för att vi har kollektivavtal och miljömärkt städning med hög kvalitet.

Städpulsen använder inte material med kort hållbarhet. Dessa har bytts ut till hållbara material som ger en högre kvalitet på utfört arbete. Vi utbildar våra livsförbättrare att städa på ett miljövänligt sätt med mindre städkem och vatten.

Vi har tagit fram utbildningsmaterial om miljöanpassad städning och översatt det till våra medarbetares hemspråk. Detta har gett ett fantastiskt bra resultat och en mycket bra respons från kunder som ofta meddelar att de är nöjda med vårt arbete.

Städpulsen arbetar med ständig utveckling av både städmetoder och företaget.
Vi använder administrationsprogram som är anpassat för städbranchen och digitala vägar både till våra kunder och medarbetare. Vi förenklar för våra kunder med vår Städpulsen app där det finns informtion om städtider, medarbetare och betalningar.

Se vad vi kan erbjuda just dig

Vill du också bli en av Städpulsens nöjda kunder och vara med att bidra till ett bättre klimat genom att anlita ett Svanenmärkt städbolag?
Gör en intresseanmälan så får du snart en mycket prisvärd offert från Städpulsen.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.