Presentkort - Ge Livskvalitet

Skänk en upplevelse av av välbefinnande och känslan av att med gott samvete kunna slå sig ner och koppla av, se ut genom sina nyputsade fönster och veta att allt är ordentligt gjort av noggranna, professionella och varsamma händer. Ge Städpulsens presentkort till någon du tycker om och vill unna lite livskvalitet!

Priser efter rutavdrag inkl material och transportkostnad

Upp till 3 timmar 970 kr
Upp till 6 timmar 1 552 kr
Upp till 9 timmar 2 134 kr
Upp till 12 timmar 2 716 kr
Upp till 15 timmar 3 298 kr
Läs mer

Villkor för Städpulsens presentkort

Kortet gäller upp till ett specificerat antal timmars hemservice vid ett specifikt tillfälle.

Kortet har tolv månaders giltighetstid från och med datum för köpet.

Specificerade tjänster hittar du här. Inga andra tjänster ingår. Kortet gäller inte mattvätt.

Beställ kortet minst 14 dagar i förväg. Städpulsen förbehåller sig rätten att neka utförande under dagar då tillräckligt kompetent personal saknas och istället erbjuda ett annat tillfälle. Städpulsen kräver gällande hemförsäkring för hem där arbete skall utföras. Städpulsen står för ansvarsförsäkring. Kortet kan nyttjas inom Stockholms län, samt inom en radie av 2 mil därtill. Objektet skall nås med kollektivtrafik samt där tillhörande gångväg om max 1000 meter i enkel riktning.

Tjänster upp till sex timmar utförs av en Städpulsen-utbildad medarbetare, upp till nåbar höjd. Beställaren står för utrustning och material samt tillser tillgång till gällande hem.

Arbete som beräknas ta nio timmar eller mer utförs av två av Städpulsen utbildade medarbetare och omfattar hela bostaden. Då står Städpulsen för utrustning och material, undantaget damsugare, och kan ta emot nyckel och larmkod på förhand.

En fullständig beskrivning av tjänstens omfattning ska lämnas vid beställning av tjänstedatum. Städpulsen förbehåller sig rätten att avbryta arbetet då bokad städtid har förbrukats. Extra tid kan beställas i anslutning till utförd tjänst mot kontant betalning till ett reducerat timpris beroende på kortets grundomfattning.

I övrigt hänvisas till allmänna kontraktsvillkor för utförande av städtjänster.

Tips

Om du beställer presentkortet till någon i ditt hushåll eller till dina föräldrar kan du använda rutavdraget och betala halva priset.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.