Städpulsen har mycket skicklig personal, som inte skadar antikviteter och andra föremål jag är rädd om - men ändå får alla ytor skinande rena. Dessutom är städarna alltid seriösa och trevliga.

 

Jag har provat flera andra städbolag, men aldrig varit nöjd. Med Städpulsen har jag nu fast avtal om städning var 14:e dag - så skönt".

 

Edward Blom blev känd som programledare i serierna "Mellan skål och vägg" och "Edward Bloms gästabud" som sändes i TV 8 samt i P1:s klassiska matlagningsprogram "Meny". Han var med i juryn i TV 3:s matlagningstävling Stjärnkockarna" och är ofta sedd gäst i olika TV-program, exempelvis "Breaking News med "Filip och Fredrik" och "Mitt liv är ett skämt" i kanal 5 och SVT:s "Historieätarna". Dessutom anlitas han ofta som föredragshållare och mat- och dryckeshistoria. Under hösten 2013 kommer han ut med sin första kokbok.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.