Man får en klump i halsen av tacksamhet när man öppnar ytterdörren. Jag brukar stå kvar i dörröppningen och andas in luften; det känns så genuint välstädat. Sedan kommer det visuella intrycket. Allt är så bländande rent att det känns som att komma in i ett visningshus.

Städpulsen har städat hos oss sedan 2008. Vi blev tipsade av vänner som anlitade Städpulsen, och företagets miljötänk var väldigt viktigt för oss. Personalen dyker upp med ett stort leende, ger bra service och kommer dessutom med tips om hur vi kan lösa andra praktiska problem i hemmet. 

Vi har valt att få städat varannan vecka, vilket underlättar vår ”mellanstädning” mycket. Två gånger om året får vi våra fönster putsade också. 

Städningen blir ordentligt gjord, av ett riktigt proffs. Vi kan lägga tiden på våra fyra barn - det är den absolut största behållningen.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.