Det är så himla, himla skönt att det är rent och snyggt när man kommer till jobbet. Det är också skönt att veta att det är rent och fräscht i köket, så man vågar ta med kunder dit för att hämta en kaffe.

Två gånger i veckan gör Städpulsen rent och fint i köket, på toaletter, tömmer papperskorgar och dammar. På senare tid har vi lagt till en extradag i veckan då de kommer och bara tar hand om köket, för att vi ska slippa diskussioner om kaffekopparna som står i vasken och så vidare. Istället för att en vänlig medarbetare ska lägga arbetstid på att plocka disk åt andra löser Städpulsen problemet åt oss.

Vi har anlitat Städpulsen i åtta år och kan varmt rekommendera dem. Flera av oss medarbetare har till och med börjat anlita Städpulsen hemma, för storstädningar eller mer regelbundna tjänster. De är enkla och trevliga att ha att göra med. Efter en städning ringer de upp och kollar att vi är nöjda med resultatet. Har de missat något så kommer de tillbaka och åtgärdar det omedelbart. 

Jag minns inte varför vi ursprungligen anlitade just Städpulsen, men miljömedvetenheten som genomsyrar företaget är förstås en viktig aspekt.

Behöver du hjälp eller har frågor?

Ring 08-522 14 419 eller maila info@stadpulsen.se

Vi tar miljöansvar!

 

Städpulsen tar ansvar för en hållbar samhällsutveckling. I en bransch som omsätter stora mängder kemikalier krävs ett engagemang och intresse utöver det vanliga för att pressa miljöpåverkan till ett minimum.
Vi har städat totalt

100 tal kvm i år...
...vilket har sparat in

cl kemikalier
...och otroliga

liter vatten.