BLOGG

6 saker som bevisar att städföretaget är seriöst

null

Många kunder tycker att det är så skönt med en seriös städfirma, de berättar att de har letat med ljus och lykta efter någon som de vågar släppa in i sitt hem eller till sitt företag. Vi får höra alla möjliga historier om oseriösa städfirmor från arbetssökande men också från nya kunder. Allt från att städarna inte får någon lön, inte är försäkrade eller att företaget saknar försäkring för verksamheten men ibland även värre saker.

STÄDPULSEN - ETT AUKTORIERAT STÄDFÖRETAG

Det här inlägget ger dig 6 saker som bevisar att städföretaget är seriöst. Tyvärr är det ganska mycket att ta reda på. Men det finns ett snabbare sätt. Fråga om företaget är ett Auktoriserat serviceföretag och om du kan få se deras intyg.  Då vet du att det är ett seriöst företag. Här kan du se att Städpulsen är auktoriserat städföretag.

Kontrollera att städföretaget: 

  1. Har kollektivavtal, vilket innebär att företaget har tecknat ett avtal med kommunal eller fastighetsanställdas förbund om att anställda skall ha rätt lön och är försäkrade under arbetet. För mer information, kolla på Kommunal.se eller Almega.se.
  2. Ta reda på att de har företagsförsäkring, ansvar, nyckel etc. Begär ett intyg från försäkringsbolaget. 
  3. Ta reda på att de inte har skatteskulder. Kontakta skattemyndigheten och ställ frågan. 
  4. Hur hanterar de dina nycklar. Kontrollera att företaget har en fungerande och säker nyckelrutin. 
  5. Ta reda på hur personalen behandlas. Ring facket och fråga om företaget har många klagomål/ärenden från anställda. 
  6. Begär referenser från andra kunder.

Som sagt det lättaste och snabbaste sättet att veta om städföretaget är bra och seriöst är att fråga om de är ett Auktoriserat serviceföretag och begär att få se intyget. 

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi