Blogg

Har du skaffat dig ett nytt boende? Grattis vad roligt!

Flyttstädning med familjen, packning i kartonger.

Nu är det bara det tråkig kvar, att lägga ner tid och energi på att flyttstäda. När man egentligen bara vill fixa och dona i det nya boendet. Vill du göra det lite enklare? Vi har tipsen till dig nedan.

Tydliga checklistor

Vid en flyttstädning rengör man många delar i boendet. Vilket gör att det är väldigt mycket att komma ihåg. Kolla in våran lista nedan på vad som ingår i en flyttstädning när du beställer av Städpulsen. Använd dig av den för att hålla koll på vilka delar som behöver rengöras.

Det här ingår i flyttstädning

Inifrån och ut, från rent till smutsigt

För att få en struktur på städningen, så att du inte missar någon viktig del kan du följa ordningen: uppifrån och ner, inifrån och ut och från rent till smutsigt. Ett exempel är att börja med köket. Efter alla saker är borta kan du rengöra inuti skåpen, för att arbeta dig utåt till luckorna och avsluta med det smutsigare delarna som spisen, kyl/frys och ugnen. Följ denna ordningen genom hela bostaden.

Städtips för kök och badrum

 

Känns det som ett för stort lass att bära?

Som du märker är det många moment att komma ihåg vid flyttstädning. Anlita en seriös städfirma för att vara trygg med att köpare/värd kommer godkänna städningen. När du låter vår skickliga personal ta hand om flyttstädet så kan du lägga all energi och rikta full fokus på ditt nya hem. Dem allra flesta flyttar vid månadsskiftet så tänk på att om du vill boka städhjälp är det bra att göra det i tid.

Se ditt pris för flyttstädning och boka via knappen nedan. Där kan du också fylla i särskilda önskemål.

Se pris och boka flyttstädning

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?