FLYTTSTÄDNING

flyttstädning levererad av städpulsens miljöproffs

Flyttstädning som underlättar

Räcker tiden inte till under flytten? Låt Städpulsens miljöproffs ta hand och leverera en Svanenmärkt flyttstädning så kan du fokusera på ditt nya boende.

 

Fyll i formuläret nedan och boka din flyttstädning idag!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om flyttstädning

Vi har lång erfarenhet av Svanenmärkt flyttstädning och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

 

Rutavdraget drar vi av direkt vid fakturering, vilket innebär att du bara betalar halva arbetskostnaden för städningen vid flytten. Om din arbetsgivare betalar din flyttstädning, beskattas den istället som löneförmån för dig.

 

Vid flyttstädning är det många moment att komma ihåg. Anlita en seriös städfirma för att vara trygg med att köpare/värd kommer godkänna städningen.

Så här går flyttstäd till

Se ditt pris för flyttstädning och boka via knappen ovan. Där kan du också fylla i särskilda önskemål. Du får sedan en bokningsbekräftelse.

 

Vi ser gärna att du är hemma när vår medarbetare från Städpulsen kommer. Om det inte går, kan du i förväg lämna in nycklar till oss på våra regionkontor i Sollentuna, Halmstad, Falkenberg, Malmö, Klippan och Södertälje. Vi kan också hämta upp dina nycklar (vi tar ut en kostnad för resan) och lämna tillbaka dem efter flyttstädningen.

 

Tänk på att det är du som beställare som är ansvarig för att påtala eventuella brister. Eventuella brister åtgärdar vi omedelbart.

 

Fönsterputsning, framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris för en flyttstädning. Vi har inga dolda kostnader.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta flyttstädningen

FLYTTSTÄDNING ÄR KRÄVANDE

Alla som någonsin har varit med om en flytt vet hur krävande det kan vara. Allt man äger ska skruvas isär, packas ner och bäras ner. Sedan ska det bäras upp, packas upp och skruvas ihop igen. Kompisar, familjemedlemmar och kollegor får ofta agera flytthjälp i utbyte mot att den som flyttar bjuder på en klassisk “flyttpizza” mitt i kaoset. Det är helt enkelt väldigt mycket att tänka på. Och då all flytt är gjord, och saker börjar falla på plats i det nya boendet. Då är det dags för flyttstädning av den förra lägenheten eller det förra huset. En uppgift som sällan är särskilt uppskattad då man hellre vill ägna tid åt att möblera och få i ordning det nya hemmet. Men det finns ett sätt att slippa skura golv, städa toalettstol och damma lister i boendet man flyttar ifrån. Lösningen heter flyttstäd, och det är just vad vi på Städpulsen levererar!

 

VART FINNS VI? 

Vi utför flyttstädning och hemstädning i regionerna Stockholm / Uppsala, Södertälje / Mälardalen, Halmstad / Halland och Klippan / Skåne. För att se om vi utför flyttstädningar i just ditt område, fyll i postnummer och kvadratmeter. Du får då även ditt pris för flyttstädning direkt på skärmen. Undrar du något mer om städning vid flytt är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

FLYTTSTÄDNING DÖDSBO

Vi en städning av ett dödsbo så går det ej att få RUT-avdrag. Därför är det viktigt att ni vid beställning meddelar att det gäller ett dödsbo, så att vi kan justera priset till att vara utan RUT-avdraget. Kollar ni priset på hemsidan så blir det ca det dubbla i kostnad.

FLYTTSTÄD MED STÄDPULSEN 

Dags att flytta? Anlita då oss på Städpulsen i stressreducerande syfte! Nog för att städning av det gamla hemmet kommer långt ner på listan av saker man ser fram emot med en flytt. Men det är faktiskt en av de absolut viktigaste uppgifterna att tänka på för att inte riskera att få backning av förening och/eller den som tar över boendet. Det finns tydliga riktlinjer för vad som ska göras i ett flyttstäd för att klara av besiktningen. Om några av dessa punkter inte uppfylls kan man bli skyldig att betala för städning i efterhand. En mycket tråkig kostnad som kan motverkas genom att ta hjälp av oss!

 

PROFESSIONELL PERSONAL 
Vi är proffs på flyttstädning och hjälper dig att rengöra minsta lilla utrymme i hemmet du flyttar från. När du låter vår skickliga personal ta hand om flyttstädet så kan du lägga all energi och rikta full fokus på ditt nya hem. Vi rengör på djupet och arbetar efter tydliga scheman för att inte riskera att missa några av besiktningspunkterna. Som erfarna flyttstädare vet vi att den här typen av städning kräver rengöring av ytor man, som privatperson, lätt glömmer. När vi genomför städning inför flytt hos dig som kund så ser vi till att rengöra allt! Till höger ser du några exempel på hur våra tjänster inom flyttstädning går till.

PUTSNING OCH STÄDNING 

En stor del av flyttstädningen går ut på att putsa och damma. Vi putsar dörrar, lister, trösklar och golv så att ingen yta riskerar att fortsatt vara smutsig. Vi dammar också av och städar garderober, hyllor och diverse olika skåp grundligt. Även alla element och fönsterbrädor får en omgång med våra städredskap!

 

BADRUM 

Badrummet är en av de absolut viktigaste ytorna i hemmet att rengöra ordentligt vid flytt. Tyvärr är det också den yta som många upplever är mest otrevlig att gå på djupet med. Vi är vana, och vi vet vad som ska göras. När vi städar badrum gör vi rent och avkalkar dusch, badkar, toalett och handfat.

 

KÖK

Även städning av köksutrymmet kan innebära stora utmaningar för den som inte är van städare. Vi ser till att alla delar av köket blir som nya. Våra proffs på flyttstäd ser till att rengöra alla hörn och skrymslen från fett och avlagringar. Vi rengör fläkt och ugn på djupet och ser till att alla vitvaror får sig en ordentlig sista omgång innan besiktningen görs!

 

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

FLYTTSTÄDNING MED RUT 

Det blir allt vanligare att flyttande människor i Sverige anlitar städfirmor för flyttstäd för att spara både tid och kraft. Detta beror givetvis på att fler och fler inser fördelarna och smidigheten med att ta hjälp av proffs för sådana viktiga uppgifter. Men RUT-avdraget är ytterligare en bidragande faktor till att den här typen av tjänster ökar. Privatpersoner har nämligen rätt till en ordentlig skattereduktion på tjänster inom flyttstädning. RUT-avdraget gör så att den totala kostnaden som privatkunden ska betala för städningen reduceras till närmare hälften av den initiala kostnaden. När du tar del av Städpulsens tjänster inom flyttstädning så hjälper vi dig med pappersarbetet som ska till skatteverket.

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi