BLOGG

10 städtips som förenklar din vardag

Städtips som ger dig tid till annat

Har det gått för lång tid sedan du städade sist? Är ditt hem fullt med dammråttor och smuts? Känslan av ett nystädat hem är fantastiskt och med hjälp av dessa 10 städtips är du snart där och kan andas ut i ett nystädat hem. 

Städtips nummer 1 -  Plocka i ordning

Var sak har sin plats. Börja med att plocka i ordning hemma och lägga sakerna i sina rätta korgar och lådor. Det gör att hemmet upplevs mindre stökigt och då blir det enklare för dig att hålla rent hemma! 

2 - Bädda sängen

Ett annat städtips som lätt glöms är att bädda sängen. En välbäddad säng skapar en varm känsla i sovrummet samtidigt som det blir ordning och reda! 

3 - Dammsuga

Nu är det dags att börja dammsuga ordentligt överallt så att alla dammråttor försvinner. Var noga med att dammsuga under sängar och byråer där man lätt missar att komma åt. 

4 - Skaka av och vädra mattor

I och under mattor kan det samlas mycket damm och smuts så det är extra viktigt att vädra och skaka av dessa noggrant. Har du någon fläck som inte går bort? Låt våra miljöhjältar vårda dina mattor med en svanenmärkt textiltvätt.

 5 - Moppa golven

Att moppa av golven är det städtips som gör att ditt hem blir extra rent och får den där goda doften av ett nystädat hem. Tänk på att vrida ur moppen ordentligt och att skölja av moppen efter varje rum så du inte får med smuts in till nästa rum.

Städtips som gör ditt hem skinande rent

6 - Rengör dina speglar

Det bästa städtipset när du ska rengöra speglar är att först spraya med glasrengöringsmedel på speglar och sedan gå in med en trasa eller en mikrofiberduk för att rengöra och torka av spegeln. På så sätt blir speglarna skinande rena och som nya! 

7 - Torka av alla ytor

Torka av alla ytor i ditt hem - gör gärna detta med en mjuk och torr bomullstrasa. Glöm inte att torka av på ställen högt upp där det lätt kan samlas damm.

8 - Ta undan disken

För att skapa ett trivsamt kök så tipsar vi om att tömma diskmaskinen direkt efter användning. Om du inte har en diskmaskin, handdiska och ställ porslinet på sin rätta plats. Städtipset som inte bara ger ett rent och välkomnande kök, utan sparar också värdefull tid för dagen, vilket gör din vardag både lättare och mer njutbar.

9 - Vik filtarna i soffan och puffa upp dina kuddar

Nu till ett av dom kanske enklaste städtipset! Ligger kuddarna och filtarna huller om buller i soffan? Vik filtarna och puffa upp kuddarna, ger en känsla av ett välstrukturerat och fint hem.

10 -  Spraya ditt hem med en härlig rumsdoft

Rumsdoft gör att du håller dålig lukt borta. Ett bra städtips som ger den där extra kryddan till ditt hem och får det att lukta magiskt gott. Spraya även på mattor och gardiner samt soffan och andra textilier.

Låt proffs vårda ditt hem 

Känns dessa städtips för överväldigande? Låt oss på Städpulsen göra jobbet. Klicka här för att se ditt pris direkt och boka. Våra miljöproffs får ditt hem att skina med vår Svanenmärkta hemstädning. Vi är mån om att skapa en trygg och miljövänlig städning samtidigt som vi är skonsamma mot miljön. 

Städtips - Låt proffsen vårda ditt hem
Städtips som ger dig tid till annat
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi