Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Lidingö

Din städfirma i Lidingö

Letar du efter en rekommenderad städfirma på Lidingö? Välkommen till oss på Städpulsen! Vi är auktoriserade, med kollektivavtal, och alla våra städtjänster är miljömärkta med Svanen. Vi har många goda referenser på Lidingö som vi gärna delar med oss av. Städpulsens medarbetare är proffs på att städa miljövänligt med bästa resultat: Det gagnar både dig och naturen. Vi arbetar både på hem, skola och arbetsplatser och utför utöver löpande hem- och företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder också textiltvätt och trädgårdsvård.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Trädgårdshjälp Lidiingö

Luta dig tillbaka i hammocken och låt oss ta hand om klippningen av din gräsmatta och häckar. Ta en kaffe och låt oss ta hand om din ogräsbekämpning och plantering. Du bestämmer vad du vill att vi ska göra i trädgården. Läs med om vår trädgårdshjälp och skicka in din prisförfrågan.

Flyttstädning Lidingö

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Låt oss sköta flyttstädningen, så kan du istället bry dig om ditt nya boende. Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetade rutin. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Självklart använder vi bara miljövänliga Svanenmärkta medel. Boka din flyttstädning här.

Hemstädning Lidingö

Låt våra miljöproffs ta hand om städningen i ditt hem. Vi använder bara miljövänligt städmaterial som är skonsamt för miljön. Självklart kan du även lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Vill ni ha städning varje, varannan eller var 4:e vecka. Valet är helt upp till er. Här kan ni läsa mer om vår hemstädning och se pris direkt.

Storstädning Lidingö

De flesta hem behöver en storstädning några gånger per år. Låt Städpulsen ta hand om den. Ni får du en Svanenmärkt storstädning med bra kvalitét. Läs mer om vad som ingår och beställ storstädning här.

Fönsterputsning Lidingö

Vill du komma hem till skinande rena fönster? Vi ger dig miljömärkt fönsterputsning, vilket betyder att vi bara använder Svanenmärkta medel. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både miljön och du på. Vi har med oss den utrustning och material som behövs för fönsterputsen. Se pris direkt och boka din fönsterputs.

Golvvård Lidingö

Är ditt golv skinande rent? Om inte, låt oss på Städpulsen utföra golvvården. Låt oss få ditt golv att skina igen! Kontakta oss för att få ett prisförslag på det som just dina golv behöver.

Textiltvätt Lidingö

Vi kommer hem till dig och tvättar din soffa, madrass, säng eller matta. Vi fakturerar alltid minst två timmar och på den tiden beräknar vi att t.ex. hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. För att få prisuppgift för möbeltvätt och matttvätt, vänligen begär prisuppgift om textiltvätt här.

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.