Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Lidingö

Din städfirma i Lidingö

Letar du efter en rekommenderad städfirma på Lidingö? Välkommen till oss på Städpulsen! Vi är auktoriserade, med kollektivavtal, och alla våra städtjänster är miljömärkta med Svanen. Vi har många goda referenser på Lidingö som vi gärna delar med oss av. Städpulsens medarbetare är proffs på att städa miljövänligt med bästa resultat: Det gagnar både dig och naturen. Vi arbetar både på hem, skola och arbetsplatser och utför utöver löpande hem- och företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder också textiltvätt och trädgårdsvård.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Lidingö

Låt våra miljöproffs ta hand om städningen i ditt hem. Vi använder bara miljövänligt städmaterial som är skonsamt för miljön. Självklart kan du även lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Vill ni ha städning varje, varannan eller var 4:e vecka. Valet är helt upp till er. Här kan ni läsa mer om vår hemstädning och se pris direkt.

 

Storstädning Lidingö

De flesta hem behöver en storstädning några gånger per år. Låt Städpulsen ta hand om den. Ni får du en Svanenmärkt storstädning med bra kvalitét. Läs mer om vad som ingår och beställ storstädning här.

 

Flyttstädning Lidingö

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Låt oss sköta flyttstädningen, så kan du istället bry dig om ditt nya boende. Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetade rutin. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Självklart använder vi bara miljövänliga Svanenmärkta medel. Boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Lidingö

Vill du komma hem till skinande rena fönster? Vi ger dig miljömärkt fönsterputsning, vilket betyder att vi bara använder Svanenmärkta medel. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både miljön och du på. Vi har med oss den utrustning och material som behövs för fönsterputsen. Se pris direkt och boka din fönsterputs.

 

Golvvård Lidingö

Är ditt golv skinande rent? Om inte, låt oss på Städpulsen utföra golvvården. Låt oss få ditt golv att skina igen! Kontakta oss för att få ett prisförslag på det som just dina golv behöver.

 

Trädgårdshjälp Lidingö

Luta dig tillbaka i hammocken och låt oss ta hand om klippningen av din gräsmatta och häckar. Ta en kaffe och låt oss ta hand om din ogräsbekämpning och plantering. Du bestämmer vad du vill att vi ska göra i trädgården. Läs med om vår trädgårdshjälp och skicka in din prisförfrågan.

 

Textiltvätt Lidingö

Vi kommer hem till dig och tvättar din soffa, madrass, säng eller matta. Vi fakturerar alltid minst två timmar och på den tiden beräknar vi att t.ex. hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. För att få prisuppgift för möbeltvätt och matttvätt, vänligen begär prisuppgift om textiltvätt här.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Isafjordsvägen 5

164 40 Kista 

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi