Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Mölnbo

Din städfirma i Mölnbo

Vi är proffs inom miljövänlig städning, lokalvård och trädgårdsvård. Våra tjänster är tillgängliga för alla i Mölnbo, boende såväl som kommersiella aktörer. Städpulsens erbjudande består av regelbundna städning i hem och på arbetsplatser, storstädningar och fönsterputsning, textiltvätt på plats och dessutom flyttstädning och trädgårdsarbete. Många av våra tjänster är Svanen-märkta - vi tar miljöfrågan på allvar. För din hälsas skull och för miljöernas skull. Våra välutbildade medarbetare har alla kollektivavtal. Vill du ha referenser i Mölnbo, kontakta oss!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Mölnbo

Våra miljöproffs städar hemma hos folk, med städmaterial som är skonsamt för miljön. Anlita en Svanenmärkt städfirma, så vet du att inga miljöfarliga kemikalier används. Läs mer om vår hemstädning här, på sidan kan du även boka och se pris för städningen direkt. Du väljer hur ofta du vill ha städhjälp.

 

Storstädning Mölnbo

De flesta hem behöver några storstädningar om året. Kanske har ni en sommarstuga som behöver en vårstädning. Vilken städhjälp vill du ha? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Mölnbo

Låt Städpulsens miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Då vi följer en väl genomarbetad process, garanterar vi att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi är Svanenmärkta och använder självklart bara miljövänliga städmedel. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta flyttar vid månadsskiften. Boka därför din flyttstäd gärna så lång tid i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Mölnbo

Med vår Svanenmärkta fönsterputsning får ni skinande rena fönster. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs för att putsa dina fönster. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Golvvård Mölnbo

Vi ger dina golv en ny fräschare yta. Gamla beläggningar behöver tas bort, nytt skydd ska läggas på. Detta kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Begär prisförslag här.

 

Trädgårdshjälp Mölnbo

Du vet väl om att du kan få rutavdrag för lättare trädgårdsarbeten. Städpulsens gröna fingrar kan sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort ert trädgårdsavfall. Vad vill du ha hjälp med i din trädgård? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Textiltvätt Mölnbo

Behöver du hjälp med att rengöra din soffa? Kanske behöver dina madrassar, sängar och mattor tvättas? Vi tar med oss maskiner och utför möbeltvätt/mattvätt direkt hemma hos dig. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi