Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Mölnbo

Din städfirma i Mölnbo

Vi är proffs inom miljövänlig städning, lokalvård och trädgårdsvård. Våra tjänster är tillgängliga för alla i Mölnbo, boende såväl som kommersiella aktörer. Städpulsens erbjudande består av regelbundna städning i hem och på arbetsplatser, storstädningar och fönsterputsning, textiltvätt på plats och dessutom flyttstädning och trädgårdsarbete. Många av våra tjänster är Svanen-märkta - vi tar miljöfrågan på allvar. För din hälsas skull och för miljöernas skull. Våra välutbildade medarbetare har alla kollektivavtal. Vill du ha referenser i Mölnbo, kontakta oss!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Mölnbo

Våra miljöproffs städar hemma hos folk, med städmaterial som är skonsamt för miljön. Anlita en Svanenmärkt städfirma, så vet du att inga miljöfarliga kemikalier används. Läs mer om vår hemstädning här, på sidan kan du även boka och se pris för städningen direkt. Du väljer hur ofta du vill ha städhjälp.

Flyttstädning Mölnbo

Låt Städpulsens miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Då vi följer en väl genomarbetad process, garanterar vi att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi är Svanenmärkta och använder självklart bara miljövänliga städmedel. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta flyttar vid månadsskiften. Boka därför din flyttstäd gärna så lång tid i förväg som möjligt.

Storstädning Mölnbo

De flesta hem behöver några storstädningar om året. Kanske har ni en sommarstuga som behöver en vårstädning. Vilken städhjälp vill du ha? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Mölnbo

Med vår Svanenmärkta fönsterputsning får ni skinande rena fönster. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs för att putsa dina fönster. Se pris och boka fönsterputs här.

Golvvård Mölnbo

Vi ger dina golv en ny fräschare yta. Gamla beläggningar behöver tas bort, nytt skydd ska läggas på. Detta kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Begär prisförslag här.

Trädgårdshjälp Mölnbo

Du vet väl om att du kan få rutavdrag för lättare trädgårdsarbeten. Städpulsens gröna fingrar kan sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort ert trädgårdsavfall. Vad vill du ha hjälp med i din trädgård? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

Textiltvätt Mölnbo

Behöver du hjälp med att rengöra din soffa? Kanske behöver dina madrassar, sängar och mattor tvättas? Vi tar med oss maskiner och utför möbeltvätt/mattvätt direkt hemma hos dig. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Södertälje - Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.