Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Landskrona

Din städfirma i Landskrona

Är du på jakt efter ett städföretag som brinner för kvalité? Då är Städpulsen i Landskrona det rätta valet för nästa hemstädning. Utöver hemstädning så erbjuder vi flertaget RUT-tjänster som fönsterputsning, flyttstädning, storstädning med mera. Som kund kan du känna dig trygg med att vi levererar en professionell städning, som är skonsam för miljön. Avänd vår formulär hemsidan för att se ditt pris direkt eller kontakta kundtjänst 0775-33 30 11. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och anställda. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning. Vi erbjuder även lokalvård till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning .

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här.

 

Hemstädning Landskrona

Genom att leja ut hemstädningen till Städpulsens miljöhjältar får du tid över till annat! Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, för vi vill vara med och bidra till att din vardag ska vara så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Via länken kan du även läsa vad som ingår i en hemstädning av Städpulsen. Det bästa av allt är att vi drar ditt RUT-avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan! 

 

Storstädning Landskrona

Märker du att det är dags för en storstädning av huset, lägenheten eller kontoret? När Städpulsens miljöhjältar sköter storstädningen kan du njuta av att andra roligare saker. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgifter.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som golvvård och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss.

 

Flyttstädning Landskrona

Har du planer på att flytta? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad, så kan du se till att få ordning i ditt nya boende. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få det bästa resultatet utan att behöva anstränga dig. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och få upp ditt pris direkt på vår hemsida. Vill du ha hjälp med visningsstäd, kontakta oss.

 

Fönsterputsning Landskrona

Vill du ha rena fönster? Anlita Städpulsen för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Landskorna med omnejd. Självklart använder vi enbart kemikaler som är godkända av Svanen och som är skonsamma mot miljön. Något som vi alla tjänar på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi