LEDIGA JOBB

Våra glada lokalvårdare

Bli vår nya medarbetare

Vad roligt att du vill jobba med oss! Klicka på den tjänsten som du vill söka och skicka in din ansökan. Har vi just nu ingen ledig tjänst som passar, kan du istället skicka en allmän ansökan. Om du går vidare i rekryteringsprocessen kontaktar vi dig.

 

Vi ser fram mot att du blir en del av vårt TEAM!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Ett jobb att trivas med

Hos Städpulsen får du ett jobb att trivas med. Vi ger dig möjlighet att utvecklas och tjänsten kräver att du är självgående och tar egna initiativ. Här får du möjlighet att ge hög service och den goda kvalitet som våra kunder förväntar sig av Städpulsen.

 

Alla våra medarbetare har kollektivavtal vilket innebär att vi betalar ut avtalsenliga löner och pensionspremie. Framför allt har du som medarbetare hos oss erforderliga försäkringar om något skulle inträffa på jobbet.

 

Vi som städföretag erbjuder privatpersoner och företag flera olika tjänster inom städhjälp.

Eget koncept

Eftersom vi arbetar med ett eget koncept när det gäller städmetoder, kvalitet, miljöarbete, arbetsmiljö, ergonomi, säkerhet och kundbemötande får alla våra blivande medarbetare gå en introduktionskurs hos oss innan de får gå ut och jobba hos våra kunder. Detta gäller även om du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter.

 

För att kunna arbeta hos oss vill vi att du skall kunna utrycka dig i tal och skrift på svenska eller engelska. Helst ser vi att du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Den viktigaste egenskapen är dock att du delar våra värden och vår företagskultur, samt att du är beredd att ge våra kunder den bästa tänkbara kvalitet med minsta möjliga miljöpåverkan.

VILOPULS HEMMA OCH PÅ JOBBET

Låt miljöproffs göra jobbet

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi