FÖNSTERPUTSNING

rena fönster med grön miljö ute

Fönsterputsning som får hemmet att lysa

Städpulsens fönsterputsare är specialister när kommer till att putsa fönster. Att putsa fönster är tidskrävande och inte alltid så enkelt. Låt Städpulsens miljöproffs vårda dina fönster medans du får tid över till annat. Med en äkta svanenmärkt fönsterputsning varar resultat längre, utan att miljön far illa.

 

Fyll i formuläret nedan och se priset för din fönsterputs direkt!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

LÄS MER OM fönsterputsning

Vår fönsterputsning är Svanenmärkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs.

 

Gör ett miljövänligt val, låt Städpulsens miljöproffs putsa dina fönster. Låt solen skina in genom dina rena fönster.

Så här går fönsterputs till

Klicka på knappen Se pris och boka fönsterputs, för att se pris för just din fönsterputsning. Där fyller du i antal fönster som ska putsas och vilken sorts fönster det är. Kom även ihåg att skriva om det behövs stege eller långa skaft.

 

Inför fönsterputsningen

Ta fram eventuella fönsternycklar. Plocka bort gardiner om det behövs. Se alltid till att det är fritt framför alla fönster, så att de enkelt går att öppna. Vi hjälper självklart till även med detta om du vill. Meddela oss detta innan så avsätter vi mer tid. Önskar du avtorkning även mellan fönster, av trä- eller aluminiumramar och/eller persienner, ber vi dig meddela det innan till oss.

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

Fönsterputsning

Framstår världen utanför fönstret som lite väl grå och tråkig? Det behöver inte bero på att det är måndag morgon, att det regnar eller att du måste laga bilen. Det kan helt enkelt bero på att dina fönster är smutsiga och skulle behöva en omgång fönsterputs. Visste du att människors mående påverkas mycket av hur ren och städad omgivningen är? Rena fönster är ofta en starkt bidragande faktor till ökat välmående, och det är inte särskilt konstigt. De släpper in betydligt mer ljus än smutsiga fönster och gör således att vi får en mer upplyst vardag i hemmet och/eller på arbetsplatsen. Det finns mycket att vinna på att ta hjälp av proffs på fönsterputsning som kan hjälpa till att göra världen utanför mindre grå. Och sådana proffs hittar ni hos oss på Städpulsen!

 

Fönsterputs och städkonst med Städpulsen 

Det finns alldeles för många smutsiga fönster i Sverige. Men det finns också på tok för många fönster som har tvättats och putsats på felaktiga sätt. Fönster som lämnas med vattenfläckar och streck. Där slutresultatet knappt blir märkbart bättre än hur det såg ut innan. På Städpulsen tycker att fönster förtjänar bättre behandling. Vi brinner för att ge människor rena fönster och vi ser fönsterputsning som en särskild typ av städkonst. All fönsterputsande personal på Städpulsen utbildas när de börjar och fortbildas allteftersom nya tekniker och produkter tillkommer på marknaden. När du tar hjälp av oss för att få rena fönster kan du räkna med ett fläck- och streckfritt resultat.

 

 

 

 

 

 

FÖNSTERPUTSNING FÖR ALLA  

Sugen på att få rena fönster? Då har du hamnat rätt oavsett vem du är eller vilket företag eller vilken organisation som du representerar. Vi utför fönsterputsning hos mängder av olika kunder. Från privatpersoner och mindre uppdrag till större och mer omfattande uppdrag i stora kontorslokaler och offentliga byggnader. Inget arbete är för stort eller för litet, för krångligt eller för lätt för oss på Städpulsen.

Skräddarsytt efter dina behov

Alla människor och organisationer har olika städbehov, och detta gäller också behovet av fönsterputsning. Vissa privatpersoner vill ha våra tjänster mer sällan medan andra föredrar att få rena fönster med tätare intervall. Detsamma gäller förstås för företag och organisationer. Beroende på hur många människor som arbetar på arbetsplatsen och hur ansatta fönstren blir på den plats där lokalen ligger kan olika intervall vara att föredra. På Städpulsen erbjuder vi alla kunder möjligheten att utifrån deras unika behov skräddarsy hur ofta de behöver våra tjänster inom fönsterputsning!

Vill du veta mer om Städpulsens fönsterputsning?

Det är aldrig en dålig idé att göra slag i saken för att få renare fönster. Kontakta oss redan idag för att höra mer om våra högkvalitativa fönsterputs-tjänster. Vi berättar om pris, omfattning och valmöjligheter gällande tjänsterna, och vi erbjuder naturligtvis kostnadsfri offert.

 

Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11.
Välkommen!

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi