TRÄDGÅRDSTJÄNSTER MED STÄDPULSEN

Tjej med krulligt hår som precis har skördat grönsaker.

BEHÖVER DU HJÄLP MED TrädgårdEN?

VI eRBJUDER ETT STORT UTBUD AV TRÄGÅRDSTJÄNSTER 

Överlåt det tidskrävande trädgårdsarbetet som gräsklippning, räfsning, häckbeskärning och ogräsbekämpning till oss. Njut av mer tid i din trädgård genom att fokusera på de roliga delarna – vi tar hand om resten!

 

Vi utför all typ av trädgårdsarbete och du bestämmer självklart hur ofta du vill ha det. Vill du ha det varje månad eller en enstaka gång? 

Självklart så får du rutavdrag på de tjänster som är berättigade till skattereduktion. Detta dras av direkt på fakturan.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

mer om våra trägårdstjänster

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar.

 

Självklart så får du rutavdrag på de tjänster som är berättigade till skattereduktion. Detta dras av direkt på fakturan.

Så här går det till

Tryck på knappen ovan för att begära pris på trädgårdsarbete. Vi behöver veta vad och hur mycket du vill att skall göra. Vi skickar ett förslag med pris, tid och avtalsvillkor – eller ringer upp dig om du så önskar. Vi kommer till dig och utför jobbet på överenskommen tid. När vi är klara med jobbet får du en faktura per e-post, med avdrag för halva arbetskostnaden, förutsatt att någon i hushållet är berättigad till RUT-avdrag. Kolla även in det här inlägget om du vill odla grönsaker hemma. 

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs göra trädgårdsarbetet

FAQ

Har ni kollektivavtal?

Ja. Vi har kollektivavtal med Kommunal för våra medarbetare.

frågetecken

Varför måste jag lämna mitt personnummer?

Vi behöver ditt personnummer främst för att kunna göra rutavdrag, men även för att veta vem som är betalningsansvarig vid beställning.

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress: fakturautskick@tengella.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Kan man betala med autogiro eller e-faktura?

Du kan välja att betala via autogiro eller e-faktura. E-faktura ansluter du dig till via din internetbank, där du söker upp Städpulsen AB. För att ansluta dig till autogiro, gör du det enklast genom att gå in på din internetbank och söka upp Städpulsen AB. Som betalarnummer anger du ditt kundnummer som står på fakturan. Har du några frågor eller vill skicka in en pappersblankett istället, är du varmt välkommen att höra av dig till kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Vad händer om mitt RUT/ROT-avdrag är slut?

Du som kund är ansvarig för att se till att du har rätt till skattereduktion. För det fall där skattereduktion har nyttjats fullt ut är kunden betalningsskyldig för det nekade beloppet. Är ni flera i hushållet som vi kan dra RUT-avdraget på, kan ni meddela oss namn och personnr på den/de som ni vill lägga till som kontakter. Då drar vi automatiskt eventuellt nekat RUT-avdrag på dessa personer. Enklast görs detta genom att kontakta ekonomi@stadpulsen.se eller kundtjänst.

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi