Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Mellbystrand

Din städfirma i Mellbystrand

Städpulsen städar miljövänligt åt privatpersoner och företag i Mellbystrand. Alla våra städtjänster är miljömärkta med Svanen. Våra duktiga medarbetare är experter inom sina områden. Vi erbjuder löpande vidareutbildningar och kollektivavtal – god personalvård ger god lokalvård. Att vi lyckas väl och håller hög kvalitet kan våra referenter intyga – fråga gärna om våra referenser i Mellbystrand med omnejd. Hos Städpulsen kan du beställa företagsstädning eller hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi tvättar också stora textilier på plats ute hos dig. Och tar hand om trädgården.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Mellbystrand

Att välja städfirma är ofta ett svårt beslut. Vi gör det enklare för dig. Med oss får ni en miljövänlig hemstädning som är skonsam för miljön. För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Se pris och boka städhjälp direkt.

 

Storstädning Mellbystrand

Vårstädning, julstädning, höstrensning. De flesta hem behöver en riktigt storstädning några gånger per år. Vi erbjuder er i Mellbystrand en storstädning som går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Mellbystrand

Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar kan ni vara säkra på att få ett bra resultat. Vi levererar miljövänlig flyttstäd i Mellbystrand och följer en väl genomarbetade städrutin. Vi ger dig en urstädad bostad utan att använda miljöfarliga kemikalier. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara medel som vi fått godkända av Svanen. Se pris och boka flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Mellbystrand

Vad kostar en fönsterputsning? Vi på Städpulsen ger dig prisuppgift för vår Svanenmärkta fönsterputs direkt på hemsidan. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har även med oss det material som behövs för att putsa dina fönster.

 

 

Golvvård Mellbystrand

Vi vårdar alla olika sorters golv, som till exempel sten-, linoleum- och trägolv. Även om golv har olika egenskaper och kräver sin egna behandling, så är det samma process som ska genomföras. Gamla beläggningar ska tas bort och nytt skydd läggas på. Detta kräver speciella maskiner, som vi har med oss hem till dig. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

 

Trädgårdshjälp Mellbystrand

Luta dig tillbaka och njut av en bok. Spendera lite extra tid med familjen. Allt i en väl omhändertagen trädgård. Låt oss sköta klippning av gräsmattan och häckar, krattning av löv, plantering av blommor eller ogräsbekämpning i rabatterna. Vi kan även hjälpa dig att forsla bort ditt trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Mellbystrand

När rengjorde du din soffa senast? Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. Vi använder oss av en minimidebitering på två timmar. Då beräknar vi t.ex. att hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För prisuppgift för matttvätt eller möbeltvätt, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se 

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi