Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Solna

Din städfirma i Solna

Städpulsen erbjuder miljövänliga städtjänster till boende och företag i Solna - med vårt servicekontor i Sollentuna. Vi har genom åren fått många kunder i Solna och har goda vitsord.
Städpulsen är certifierat serviceföretag av Almega. Certifieringen kräver att kollektivavtal finns, att personalen utbildas och mycket mer. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen: Även hemstädningen vilket är unikt. Alla medarbetare i Städpulsen omfattas av kollektivavtal och genomgår löpande vidareutbildningar inom sina områden. Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Välkommen att prova oss du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Trädgårdshjälp Solna

Luta dig tillbaka och njut. Vi tar hand om klippning av gräsmattor och häckar, ogräsbekämpning och plantering i rabatter. Du beställer, vi utför. Läs med om vår trädgårdshjälp och skicka in din prisförfrågan.

Flyttstädning Solna

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Låt oss sköta flyttstädningen, så kan du istället lägga dina tankar på ditt nya boende. Med vår erfarenhet av flyttstädningar får du en städning som utgår från vår väl genomarbetade flyttstädprocess. Vi ser till att bostaden är städad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder självklart bara miljömärkta rengöringsmedel. Se pris och boka din flyttstädning här.

Hemstädning Solna

Låt våra miljöproffs hjälpa dig med städningen hemma. Vi tar hand om och vårdar ditt hem. Självklart använder vi bara miljövänligt städmaterial som är skonsamt mot miljön och människorna. I och med att vi är auktoriserade så vet du att du kan lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Här kan ni läsa mer om vår hemstädning och se ditt pris direkt. Vi är städfirman som vill göra din vardag lättare och ge dig den städhjälp du behöver.

Storstädning Solna

Ett par gånger om året behöver de flesta hem en lite större storstädning. Genom att anlita oss på Städpulsen får ni en Svanenmärkt storstädning med bra kvalitét, du vet att de anställda har kollektivavtal och att vi följer Svanens uppsatta miljöregler. Läs mer om vad som ingår och beställ storstädning här.

Fönsterputsning Solna

Låt ljuset skina in genom era rena fönster. Vi ger er i Solna vår miljömärkta fönsterputs. Genom att välja Svanenmärkt fönsterputsning är du snäll mot människor och miljön. När det gäller material och utrustning för fönsterputsningen, har vi med oss allt som behövs. Se pris direkt på hemsidan och boka din fönsterputs.

Golvvård Solna

Har ditt golv kvar lystern från förr? Eller behöver det en polering? Låt oss, ett Svanenmärkt företag, göra jobbet. Läs mer om vår golvvård här.

Textiltvätt Solna

Har du möbler som behöver tvättas? T.ex. en soffa, säng eller matta. Låt Städpulsen sköta mattvätt och möbeltvätt direkt i ditt hem. Begär prisuppgift om textiltvätt här.

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.