Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning i Solna

Din städfirma i Solna

Städpulsen erbjuder miljövänliga städtjänster till boende och företag i Solna - med vårt servicekontor i Sollentuna. Vi har genom åren fått många kunder i Solna och har goda vitsord. Städpulsen är certifierat serviceföretag av Almega. Certifieringen kräver att kollektivavtal finns, att personalen utbildas och mycket mer. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen: Även hemstädningen vilket är unikt. Alla medarbetare i Städpulsen omfattas av kollektivavtal och genomgår löpande vidareutbildningar inom sina områden. Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Välkommen att prova oss du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Solna

Låt våra miljöproffs hjälpa dig med städningen hemma. Vi tar hand om och vårdar ditt hem. Självklart använder vi bara miljövänligt städmaterial som är skonsamt mot miljön och människorna. I och med att vi är auktoriserade så vet du att du kan lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Här kan ni läsa mer om vår hemstädning och se ditt pris direkt. Vi är städfirman som vill göra din vardag lättare och ge dig den städhjälp du behöver.

 

Storstädning Solna

Ett par gånger om året behöver de flesta hem en lite större storstädning. Genom att anlita oss på Städpulsen får ni en Svanenmärkt storstädning med bra kvalitét, du vet att de anställda har kollektivavtal och att vi följer Svanens uppsatta miljöregler. Läs mer om vad som ingår och beställ storstädning här.

 

Flyttstädning Solna

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Låt oss sköta flyttstädningen, så kan du istället lägga dina tankar på ditt nya boende. Med vår erfarenhet av flyttstädningar får du en städning som utgår från vår väl genomarbetade flyttstädprocess. Vi ser till att bostaden är städad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder självklart bara miljömärkta rengöringsmedel. Se pris och boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Solna

Låt ljuset skina in genom era rena fönster. Vi ger er i Solna vår miljömärkta fönsterputs. Genom att välja Svanenmärkt fönsterputsning är du snäll mot människor och miljön. När det gäller material och utrustning för fönsterputsningen, har vi med oss allt som behövs. Se pris direkt på hemsidan och boka din fönsterputs.

 

Golvvård Solna

Har ditt golv kvar lystern från förr? Eller behöver det en polering? Låt oss, ett Svanenmärkt företag, göra jobbet. Läs mer om vår golvvård här.

 

Trädgårdshjälp Solna

Luta dig tillbaka och njut. Vi tar hand om klippning av gräsmattor och häckar, ogräsbekämpning och plantering i rabatter. Du beställer, vi utför. Läs med om vår trädgårdshjälp och skicka in din prisförfrågan.

 

Textiltvätt Solna

Har du möbler som behöver tvättas? T.ex. en soffa, säng eller matta. Låt Städpulsen sköta mattvätt och möbeltvätt direkt i ditt hem. Begär prisuppgift om textiltvätt här.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Isafjordsvägen 5

164 40 Kista 

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi