Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Ullared

Din städfirma i Ullared

Städpulsen är Ullareds miljöproffs på städning, lokalvård och trädgårdsvård. Vi vänder oss till privatpersoner och företag. VI erbjuder hemstädning och företagsstädning, storstädningar och fönsterputsning, textiltvätt av mattor och möbler på plats, samt flyttstädning och trädgårdsvård. Det unika med Städpulsen är att alla våra tjänster är Svanenmärkta! Samma omsorg visar vi ogentemot våra medarbetare. De får god utbildning och har kollektivavtal vilket i sin tur leder till ett väl utfört arbete. Gör som många andra i Ullared, prova Städpulsen!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Ullared

Låt oss sköta städningen. Vi vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa varje eller varannan vecka, eller var fjärde vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

 

Storstädning Ullared

Anlita en städfirma som ger dig en storstädning som går på djupet. De flesta hem behöver en riktig storstädning några gånger om året. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Ullared

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är städad på ett sätt som håller hög standard och självklart använder vi miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften, därför är det bra att vara ute i så god tid som möjligt med bokningen.

 

Fönsterputsning Ullared

Vår fönsterputsning är Svanen-märkt. Det innebär att vi självklart inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vill du ha skinande rena fönster? Anlita ett miljövänligt städföretag som Städpulsen. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här. Du får direkt upp pris för att putsa dina fönster.

 

Golvvård Ullared

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Även om alla golv är olika och kräver sin egen behandling, så är det samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten.

 

Trädgårdshjälp Ullared

Vill du ha både städning och hjälp i trädgården? Anlita ett städföretag som erbjuder båda dessa tjänster. Låt oss på Städpulsen sköta din klippning av häckar och gräsmattor, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi kan även hjälpa dig att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Ullared

Vi utför möbeltvätt och mattvätt direkt hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi