Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Huddinge

Din städfirma i Huddinge

Vi på Städpulsen kan miljövänlig städning. Vi erbjuder flera olika tjänster för hushåll och organisationer i Huddinge. Ni kan välja på löpande hjälp eller enstaka insatser vare sig det gäller städning, trädgårdhjälp eller vård och underhåll. I vårt erbjudande ingår återkommande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Flertalet tjänster är Svanenmärkta, vilket vi är ganska ensamma om att kunna erbjuda. Kollektivavtal och fortbildning är en självklarhet för oss. Våra referenser både bland företag och hushåll i Huddinge är mycket goda!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Huddinge

Vi städar och vårdar ditt hem i Huddinge effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Städningen hemma blir lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har självklart kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj hur ofta vi ska städa och få prisuppgift direkt för din hemstädning.

Storstädning Huddinge

En ordentlig städning som går på djupet behövs ett par gånger per år. Vid dessa tillfällen är det skönt att kunna ta in städhjälp från en städfirma som du kan lita på. Läs mer om storstädning och beställ här.

Flyttstädning Huddinge

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad städprocess. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vid vår flyttstäd använder vi självklart miljövänliga medel. På vår hemsida får du pris för flyttstädningen direkt. Se pris och boka din flyttstädning här.

Fönsterputsning Huddinge

Genom att anlita oss, får du Svanenmärkt fönsterputsning och slipper kemikalier som är farliga för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi tar med oss all utrustning som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här. Du får upp priser för olika fönsterputsningar, så du kan direkt se vad det skulle kosta att låta oss putsa dina fönster.

Golvvård Huddinge

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi tar med oss. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom linoleum, trä och olika typer av stengolv. Kontakta oss för ett prisförslag.

Trädgårdshjälp Huddinge

Låt Städpulsen ta hand om din klippning av häckar och gräsmattor, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Om du vill så hjälper vi dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

Textiltvätt Huddinge

Vi har med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, mattor, sängar eller madrasser hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar brukar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift hur mycket din möbeltvätt och mattvätt kan kosta, skicka en intresseanmälan gällande textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.