Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Huddinge

Din städfirma i Huddinge

Vi på Städpulsen kan miljövänlig städning. Vi erbjuder flera olika tjänster för hushåll och organisationer i Huddinge. Ni kan välja på löpande hjälp eller enstaka insatser vare sig det gäller städning, trädgårdhjälp eller vård och underhåll. I vårt erbjudande ingår återkommande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Flertalet tjänster är Svanenmärkta, vilket vi är ganska ensamma om att kunna erbjuda. Kollektivavtal och fortbildning är en självklarhet för oss. Våra referenser både bland företag och hushåll i Huddinge är mycket goda!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Huddinge

Vi städar och vårdar ditt hem i Huddinge effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Städningen hemma blir lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har självklart kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj hur ofta vi ska städa och få prisuppgift direkt för din hemstädning.

 

Storstädning Huddinge

En ordentlig städning som går på djupet behövs ett par gånger per år. Vid dessa tillfällen är det skönt att kunna ta in städhjälp från en städfirma som du kan lita på. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Huddinge

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad städprocess. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vid vår flyttstäd använder vi självklart miljövänliga medel. På vår hemsida får du pris för flyttstädningen direkt. Se pris och boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Huddinge

Genom att anlita oss, får du Svanenmärkt fönsterputsning och slipper kemikalier som är farliga för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi tar med oss all utrustning som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här. Du får upp priser för olika fönsterputsningar, så du kan direkt se vad det skulle kosta att låta oss putsa dina fönster.

 

Golvvård Huddinge

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi tar med oss. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom linoleum, trä och olika typer av stengolv. Kontakta oss för ett prisförslag.

 

Trädgårdshjälp Huddinge

Låt Städpulsen ta hand om din klippning av häckar och gräsmattor, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Om du vill så hjälper vi dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Huddinge

Vi har med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, mattor, sängar eller madrasser hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar brukar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift hur mycket din möbeltvätt och mattvätt kan kosta, skicka en intresseanmälan gällande textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

 

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775- 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi