Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Nacka

Din städfirma i Nacka

Du som bor eller driver verksamhet i Nacka och söker efter en pålitlig städfirma: Välkommen till Städpulsen! Vi erbjuder miljövänliga städtjänster till hem och företag. Samt sköter trädgårdar och tvättar textilier på plats. Vi har många nöjda uppdragsgivare i Nacka. Förutom goda referenser, är vi ett av Almega certifierat serviceföretag. Det borgar för ordning och reda, utbildad personal och kollektivavtal på plats. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen. Städpulsen erbjuder hemstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning – och motsvarande till företag. Vi erbjuder också trappstädning, trädgårdsvård och textiltvätt.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Nacka

Lämna över städningen till våra miljöproffs. Vi tar hand om städningen och vårdar ditt hem. Självklart använder vi bara miljömärkt städmaterial som är skonsamt mot miljön. I och med att vi är ett auktoriserat städföretag så vet du att du kan lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Vill ni ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. Valet är helt upp till er. Här kan ni läsa mer om vår hemstädning och se pris direkt.

 

Storstädning Nacka

De flesta hem behöver en storstädning ett par gånger per år. Låt oss på Städpulsen ta hand om den åt er. Ni får då en Svanenmärkt storstädning med bra kvalitét. Genom att välja Städpulsen så vet du att anställda får bra villkor och att vi följer Svanens uppsatta miljöregler. Läs mer om vad som ingår och beställ storstädning här.

 

Flyttstädning Nacka

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Låt ett seriöst städbolag sköta flyttstädningen, så du istället kan lägga fokus på ditt nya boende. Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar får du en städning som utgår från vår väl genomarbetade process. Vi ser till att bostaden är städad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Då vi är ett Svanenmärkt städföretag så använder vi självklart bara miljömärkta rengöringsmedel. Se pris och boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Nacka

Skinande rena fönster. Ljuset strålar in. Låt oss ge dig vår miljömärkta fönsterputs. Genom att välja Svanenmärkt fönsterputsning är du snäll mot miljön. När det gäller material och utrustning, har vi med oss det som behövs. Se pris direkt på hemsidan och boka din fönsterputs.

 

Golvvård Nacka

Behöver ditt golv en polering? Låt ett Svanenmärkt företag göra jobbet. Läs mer om vår golvvård här.

 

Trädgårdshjälp Nacka

Luta dig tillbaka i hammocken och låt oss ta hand om klippning av gräsmattor och häckar, ogräsbekämpning och planteringar i rabatter. Du bestämmer vad du vill att vi ska hjälpa dig med i din trädgård. Läs mer om vår trädgårdshjälp och skicka in din prisförfrågan.

 

Textiltvätt Nacka

Behöver din soffa, säng eller matta tvättas? Låt oss göra det direkt i ditt hem. Vi utför både möbeltvätt och mattvätt. Begär prisuppgift om textiltvätt här.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Isafjordsvägen 5

164 40 Kista 

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi