Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Nacka

Din städfirma i Nacka

Du som bor eller driver verksamhet i Nacka och söker efter en pålitlig städfirma: Välkommen till Städpulsen! Vi erbjuder miljövänliga städtjänster till hem och företag. Samt sköter trädgårdar och tvättar textilier på plats. Vi har många nöjda uppdragsgivare i Nacka. Förutom goda referenser, är vi ett av Almega certifierat serviceföretag. Det borgar för ordning och reda, utbildad personal och kollektivavtal på plats. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen. Städpulsen erbjuder hemstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning – och motsvarande till företag. Vi erbjuder också trappstädning, trädgårdsvård och textiltvätt.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Trädgårdshjälp Nacka

Luta dig tillbaka i hammocken och låt oss ta hand om klippning av gräsmattor och häckar, ogräsbekämpning och planteringar i rabatter. Du bestämmer vad du vill att vi ska hjälpa dig med i din trädgård. Läs med om vår trädgårdshjälp och skicka in din prisförfrågan.

Flyttstädning Nacka

Vid en flytt är det mycket att tänka på. Låt ett seriöst städbolag sköta flyttstädningen, så du istället kan lägga fokus på ditt nya boende. Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar får du en städning som utgår från vår väl genomarbetade process. Vi ser till att bostaden är städad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Då vi är ett Svanenmärkt städföretag så använder vi självklart bara miljömärkta rengöringsmedel. Se pris och boka din flyttstädning här.

Hemstädning Nacka

Lämna över städningen till våra miljöproffs. Vi tar hand om städningen och vårdar ditt hem. Självklart använder vi bara miljömärkt städmaterial som är skonsamt mot miljön. I och med att vi är ett auktoriserat städföretag så vet du att du kan lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Vill ni ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. Valet är helt upp till er. Här kan ni läsa mer om vår hemstädning och se pris direkt.

Storstädning Nacka

De flesta hem behöver en storstädning ett par gånger per år. Låt oss på Städpulsen ta hand om den åt er. Ni får då en Svanenmärkt storstädning med bra kvalitét. Genom att välja Städpulsen så vet du att anställda får bra villkor och att vi följer Svanens uppsatta miljöregler. Läs mer om vad som ingår och beställ storstädning här.

Fönsterputsning Nacka

Skinande rena fönster. Ljuset strålar in. Låt oss ge dig vår miljömärkta fönsterputs. Genom att välja Svanenmärkt fönsterputsning är du snäll mot miljön. När det gäller material och utrustning, har vi med oss det som behövs. Se pris direkt på hemsidan och boka din fönsterputs.

Golvvård Nacka

Behöver ditt golv en polering? Låt ett Svanenmärkt företag göra jobbet. Läs mer om vår golvvård här.

Textiltvätt Nacka

Behöver din soffa, säng eller matta tvättas? Låt oss göra det direkt i ditt hem. Vi utför både möbeltvätt och mattvätt. Begär prisuppgift om textiltvätt här.

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.