Städning Järfälla

Vi städar i Järfälla

Städpulsen finns i Järfälla! Vi erbjuder Svanenmärkt städning för hem och företag - och en rad tilläggstjänster. Vi har goda referenser, om du vill ha fler än dem du hittar på hemsidan, så kontakta oss. Dessutom är vi certifierade som servicebolag. Vår Svanenmärkta hemstädning håller hög kvalité. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är utbildade i miljövänlig städteknik. Låter det bra? Det ska det göra: Vi kallar oss miljöproffs. De städtjänster vi erbjuder är hemstädning och företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder också trädgårdsvård och textiltvätt av sängar, mattor och soffor. Testa oss gärna!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Järfälla

Vi städar ditt hem. Med vår miljövänlig städutrustning är du med och bidrar för en bättre miljö. Självklart kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Hur ofta vill ni att vi ska städa? Varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

Storstädning Järfälla

Vill du har en ordentlig vårstädning? Eller fint inför jul. Vi ger dig en storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Läs mer om storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Järfälla

Skinande rena fönster med Svanenmärkt fönsterputsning. Det innebär att vi bara använder material och medel som är miljömärkta. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning och material som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

Golvvård Järfälla

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Vi tar bort gamla beläggningar och lägger på nytt skydd. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten.

Flyttstädning Järfälla

Städpulsen Järfälla har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad flyttstädningsprocess. Genom att anlita oss, vet du att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Boka din flyttstädning här. Boka gärna så långt i förväg som möjligt.

Textiltvätt Järfälla

Vi tvättar soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debitering är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två madrasser eller två sängar. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få din prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Trädgårdshjälp Järfälla

Låt Städpulsen sköta klippning av din gräsmatta och dina häckar. Vi kan även ta hand om krattning, ogräsbekämpning eller planteringar. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städbolag i Stockholm kan vara en djungel. Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanen-märkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig, bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi hela stor-Stockholm ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster för exv. tvätt av stora textilier samt trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss!

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom städning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och textiltvätt till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt arbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta ännu mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss!