Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Järfälla

Din städfirma i Järfälla

Städpulsen finns i Järfälla! Vi erbjuder Svanenmärkt städning för hem och företag - och en rad tilläggstjänster. Vi har goda referenser, om du vill ha fler än dem du hittar på hemsidan, så kontakta oss. Dessutom är vi certifierade som servicebolag. Vår Svanenmärkta hemstädning håller hög kvalité. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är utbildade i miljövänlig städteknik. Låter det bra? Det ska det göra: Vi kallar oss miljöproffs. De städtjänster vi erbjuder är hemstädning och företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder också trädgårdsvård och textiltvätt av sängar, mattor och soffor. Testa oss gärna!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Järfälla

Vi städar ditt hem. Med vår miljövänlig städutrustning är du med och bidrar för en bättre miljö. Självklart kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Hur ofta vill ni att vi ska städa hemma hos dig? Varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Du får upp pris på hemstädningen i Järfälla direkt på hemsidan.

 

Storstädning Järfälla

Vill du har en ordentlig vårstädning? Eller fint inför jul. Vi ger dig en storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Järfälla

Städpulsen Järfälla har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad flyttstädningsprocess. Genom att anlita oss, vet du att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vid flyttstäd använder vi miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Boka din flyttstädning här. Boka gärna din städning vid flytt så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Järfälla

Våra miljöproffs ger dig skinande rena fönster med Svanenmärkt fönsterputsning. Det innebär att vi bara använder material och medel som är miljömärkta. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning och material som behövs som behöver för att putsa fönstren. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

 

Golvvård Järfälla

Vi utför golvvård i Järfälla, på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Vi tar bort gamla beläggningar och lägger på nytt skydd. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten. Kontakta oss för offert.

 

Trädgårdshjälp Järfälla

Låt Städpulsen sköta klippning av din gräsmatta och dina häckar. Vi kan även ta hand om krattning, ogräsbekämpning eller planteringar. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Järfälla

Vi tvättar soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debitering för möbeltvätt respektive mattvätt är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två madrasser eller två sängar. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få din prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi