Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Salem

Din städfirma i Salem

Städpulsen städar och vårdar inne- och utemiljöer hos dig som bor eller driver verksamhet i Salem. Vi erbjuder löpande och enstaka städtjänster och därtill ett brett utbud av kringtjänster såsom, fönsterputsning, storstädning, golvvård, textiltvätt flyttstädning – och trädgårdstjänster. När du låter oss sköta lokaler, hem och trädgård, tjänar både du och miljön på det: Vi undviker starka och farliga kemikalier. Ett bevis på det är att många av våra tjänster är Svanen-märkta. Samtidigt sätter vi kvalitet högt: För att hålla en hög kvalitet arbetar vi med motiverade och kunniga medarbetare. Alla har kollektivavtal och utbildningar inom sitt område. Vi har många nöjda kunder i Salem – välkommen att bli en av dem!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Salem

Letar du efter städfirma som ska utföra städningen i ditt hem? Genom att anlita oss får du en Svanenmärkt städfirma och vet att inga miljöfarliga kemikalier används. Se pris och boka din hemstädning direkt på vår hemsida. Enkelt att boka städhjälp och inga dolda kostnader.

 

Flyttstädning Salem

Vi förstår att du har fullt upp vid en flytt. Det är mycket som ska kommas ihåg. Vi vill göra det lättare för dig genom att ta hand om din flyttstädning. Vi har genomarbetade processer och är miljömärkta med Svanen. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna i så god tid som möjligt.

 

Storstädning Salem

Vårstädning, sommarrensning eller julstädning. Alla hem behöver en storstädning? Låt en miljövänlig städfirma göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Fönsterputsning Salem

Vår Svanenmärkta fönsterputs ger er skinande rena fönster i Salem med omnejd. Svanenmärkningen ger er en trygghet i att vi bara använder miljövänliga städmedel vid putsning av fönster. Miljön kommer tacka dig. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Trädgårdshjälp Salem

Vi kan sköta din plantering och ogräsbekämpning, klippa din gräsmatta och häckar eller kratta löv. Vad i din trädgård vill du ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Golvvård Salem

Behöver dina golv en uppfräschning? Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv. Skicka en förfrågan om golvvård i Salem, så återkommer vi med prisförslag.

 

Textiltvätt Salem

Har du soffor som behöver rengöras? Behöver dina madrasser, sängar eller mattor tvättas? Vi utför jobbet direkt i ditt hem. För mer exakt prisuppgift, skicka en intresseanmälan om möbeltvätt eller mattvätt.

 

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi