Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Salem

Din städfirma i Salem

Städpulsen städar och vårdar inne- och utemiljöer hos dig som bor eller driver verksamhet i Salem. Vi erbjuder löpande och enstaka städtjänster och därtill ett brett utbud av kringtjänster såsom, fönsterputsning, storstädning, golvvård, textiltvätt flyttstädning – och trädgårdstjänster. När du låter oss sköta lokaler, hem och trädgård, tjänar både du och miljön på det: Vi undviker starka och farliga kemikalier. Ett bevis på det är att många av våra tjänster är Svanen-märkta. Samtidigt sätter vi kvalitet högt: För att hålla en hög kvalitet arbetar vi med motiverade och kunniga medarbetare. Alla har kollektivavtal och utbildningar inom sitt område. Vi har många nöjda kunder i Salem – välkommen att bli en av dem!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Salem

Letar du efter städfirma som ska utföra städningen i ditt hem? Genom att anlita oss får du en Svanenmärkt städfirma och vet att inga miljöfarliga kemikalier används. Se pris och boka din hemstädning direkt på vår hemsida. Enkelt att boka städhjälp och inga dolda kostnader.

Flyttstädning Salem

Vi förstår att du har fullt upp vid en flytt. Det är mycket som ska kommas ihåg. Vi vill göra det lättare för dig genom att ta hand om din flyttstädning. Vi har genomarbetade processer och är miljömärkta med Svanen. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna i så god tid som möjligt.

Storstädning Salem

Vårstädning, sommarrensning eller julstädning. Alla hem behöver då och då en storstädning? Låt en Svanenmärkt städfirma göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Salem

Vår Svanenmärkta fönsterputs ger er skinande rena fönster i Salem med omnejd. Svanenmärkningen ger er en trygghet i att vi bara använder miljövänliga städmedel vid putsning av fönster. Miljön kommer tacka dig. Se pris och boka fönsterputs här.

Trädgårdshjälp Salem

Vi kan sköta din plantering och ogräsbekämpning, klippa din gräsmatta och häckar eller kratta löv. Vad i din trädgård vill du ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

Golvvård Salem

Behöver dina golv en uppfräschning? Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv. Skicka en förfrågan om golvvård i Salem, så återkommer vi med prisförslag.

Textiltvätt Salem

Har du soffor som behöver rengöras? Behöver dina madrasser, sängar eller mattor tvättas? Vi utför jobbet direkt i ditt hem. För mer exakt prisuppgift, skicka en intresseanmälan om möbeltvätt eller mattvätt.

 

Regionkontor Södertälje - Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.