Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Nykvarn

Din städfirma i Nykvarn

Städpulsen är proffs på miljövänlig städning och andra tjänster inom lokalvård och trädgårdsvård. Du som bor eller driver en verksamhet i Nykvarn har en rad tjänster att välja på från oss; alla med samma omsorg om dig och miljön. Du kan välja på företagsstädning (eller hemstädning, för privatpersoner), en enstaka storstädning eller fönsterputsning, textiltvätt på plats eller flyttstädning och trädgårdsvård. Våra lokaltjänster är miljömärkta med Svanen: Ett bevis på att vi tar miljömärkt städning på allvar! Om du söker en bra städfirma i Nykvarn där alla medarbetare har god utbildning och kollektivavtal för trygghet och professionalitet, så välkommen till Städpulsen!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Nykvarn

Våra miljöproffs städar hem, med städmaterial som är skonsamt för miljön. Anlita en Svanenmärkt seriös städfirma, så vet du att inga miljöfarliga kemikalier används. Läs mer om hemstädning här, på sidan kan du även boka och se pris för städhjälpen direkt.

Flyttstädning Nykvarn

Låt Städpulsens miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Vi följer vår väl genomarbetade process som garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi är miljömärkta med Svanen och använder självklart bara godkända städmedel. Se pris och boka din flyttstäd här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna flyttstädningen så lång tid i förväg som möjligt.

Storstädning Nykvarn

De flesta hem behöver storstädas ett antal gånger om året. Kanske har ni en sommarstuga som behöver en vårstädning eller höststädning. Vad vill ni ha storstädat? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Nykvarn

Med vår Svanenmärkta fönsterputsning får ni skinande rena fönster. Vi använder bara miljövänliga kemikalier som Svanen godkänt. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs för att putsa dina fönster. Se pris och boka fönsterputs här.

Golvvård Nykvarn

Städpulsen ger dina golv en ny fräschare yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Detta kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv som till exempel trä-, linoleum- och olika typer av stengolv. Begär prisförslag här.

Trädgårdshjälp Nykvarn

Städpulsens gröna fingrar kan sköta din klippning av häckar och gräsmattor. Låt oss ta hand om krattning, ogräsbekämpning och plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfallet. Vad vill du ha hjälp med i din trädgård? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

Textiltvätt Nykvarn

Behöver du hjälp med att tvätta din soffa? Kanske behöver dina madrassar, sängar och mattor rengöras. Vi har med oss maskiner och utför jobbet hemma hos dig. Vi är ett Svanenmärkt städföretag som även utför mattvätt och möbeltvätt. För prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Södertälje - Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.