Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Nykvarn

Din städfirma i Nykvarn

Städpulsen är proffs på miljövänlig städning och andra tjänster inom lokalvård och trädgårdsvård. Du som bor eller driver en verksamhet i Nykvarn har en rad tjänster att välja på från oss; alla med samma omsorg om dig och miljön. Du kan välja på företagsstädning (eller hemstädning, för privatpersoner), en enstaka storstädning eller fönsterputsning, textiltvätt på plats eller flyttstädning och trädgårdsvård. Våra lokaltjänster är miljömärkta med Svanen: Ett bevis på att vi tar miljömärkt städning på allvar! Om du söker en bra städfirma i Nykvarn där alla medarbetare har god utbildning och kollektivavtal för trygghet och professionalitet, så välkommen till Städpulsen!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Nykvarn

Våra miljöproffs städar hem, med städmaterial som är skonsamt för miljön. Anlita en Svanenmärkt seriös städfirma, så vet du att inga miljöfarliga kemikalier används. Läs mer om hemstädning här, på sidan kan du även boka och se pris för städhjälpen direkt.

 

Storstädning Nykvarn

De flesta hem behöver storstädas ett antal gånger om året. Kanske har ni en sommarstuga som behöver en vårstädning eller höststädning. Vad vill ni ha storstädat? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Nykvarn

Låt Städpulsens miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Vi följer vår väl genomarbetade process som garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi är miljömärkta med Svanen och använder självklart bara godkända städmedel. Se pris och boka din flyttstäd här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna flyttstädningen så lång tid i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Nykvarn

Med vår Svanenmärkta fönsterputsning får ni skinande rena fönster. Vi använder bara miljövänliga kemikalier som Svanen godkänt. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs för att putsa dina fönster. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Golvvård Nykvarn

Städpulsen ger dina golv en ny fräschare yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Detta kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv som till exempel trä-, linoleum- och olika typer av stengolv. Begär prisförslag här.

 

Trädgårdshjälp Nykvarn

Städpulsens gröna fingrar kan sköta din klippning av häckar och gräsmattor. Låt oss ta hand om krattning, ogräsbekämpning och plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfallet. Vad vill du ha hjälp med i din trädgård? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Textiltvätt Nykvarn

Behöver du hjälp med att tvätta din soffa? Kanske behöver dina madrassar, sängar och mattor rengöras. Vi har med oss maskiner och utför jobbet hemma hos dig. Vi är ett Svanenmärkt städföretag som även utför mattvätt och möbeltvätt. För prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi