Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Södertälje

Din städfirma i Södertälje

Vi på Städpulsen är miljöproffs. Vi erbjuder miljövänliga städtjänster för hushåll och företag i Södertälje. Du som bor i Södertälje med omnejd kan välja på ruttjänster som återkommande hemstädning, storstädning, fönsterputsning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Flertalet städtjänster vi erbjuder i Södertälje är Svanenmärkta. Alla som arbetar hos oss har kollektivavtal och anständiga arbetsvillkor. De är utbildade i miljövänlig städning. Vi arbetar redan åt en rad hushåll och företag i Södertäljetrakten så vi har goda referenser i närområdet.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Södertälje

Vi är en Svanenmärkt städfirma som städar ditt hem med miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Dessutom kan du självklart lita på att alla våra medarbetare har kollektivavtal, samt internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer hur ofta vi ska städa hemma hos er, var 4:e, varannan eller varje vecka. Klicka här för att se pris och beställa hemstädning, där kan du även läsa mer om vad som ingår i en hemstädning. Självklart kan ni anlita oss för en provstädning och utvärdera oss för att sedan gå vidare med regelbunden städhjälp i Södertälje. I och med rutavdraget så betalar du enbart halva arbetskostnaden.

Storstädning Södertälje

En storstädning kan behövas några gånger om året. Vill du har en bra och trygg storstädning utförd av ett miljövänligt och seriöst städföretag? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Södertälje

Vi ser till att göra dina fönster skinande rena. Vår Svanenmärkta fönsterputs innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material som behövs för fönsterputsning i Södertälje och omnejd och du får självklart rutavdrag på din fönsterputs. Läs mer och boka din fönsterputs i Södertälje här.

Golvvård Södertälje

Behöver ditt golv behandlas? Vi utför golvvård i Södertälje och dess kranskommuner på alla olika sorters golv såsom linoleum, trä och olika typer av stengolv. Golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten.

Flyttstädning Södertälje

Vi är städfirman som har lång erfarenhet av flyttstädningar i Södertälje med omnejd. Vi följer en väl genomarbetad process. Vi ser till att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard och gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Se pris direkt och boka flyttstädning här. Boka gärna i så god tid i förväg som möjligt. Vill du även ha hjälp med visningsstäd, skicka en förfrågan om extra städning så återkommer vi med ett prisförslag.

Textiltvätt Södertälje

Hur ofta tvättar du din soffa? Har du koll på hur mycket kvalster det finns i möbler? När rengjorde ni era sängar senast? Vi gör det enkelt för dig och rengör dina soffor, madrasser, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg vid mattvätt och möbeltvätt kan tillkomma. För att få prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Trädgårdshjälp Södertälje

Vi är städfirman som även kan ta hand om din trädgård. Låt oss ta hand om klippning av din gräsmatta och häckar. Vi kan även ta hand om ogräsbekämpning eller plantering! Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka din offertförfrågan här

 

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.