Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Västerhaninge

Din städfirma i Västerhaninge

Städpulsen erbjuder ett städbolag som erbjuder tjänster av hög kvalitet i Västerhaningeområdet såsom Tungelsta och Jordbro. Vi är en miljömärkt och auktoriserad städfirma med goda referenser i bland annat Nora, Djursholm, Stocksund och Djursholms-Ekeby. Städpulsen arbetar både i privata hem och på företag. Vår certifiering av Almega serviceföretagen, är ett kvitto på att alla papper och avtal är i ordning. Vi är en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda Svanenmärkt städning oavsett städtjänst. Hos oss är du garanterat fri från skadliga ämnen från städningen i din miljö. Vår städning håller toppkvalitet tack vare välutbildade medarbetare tränade i miljövänlig städteknik. Vi är helt enkelt miljöproffs. Vårt sprektrum av tjänster omfattar löpande städning av hushåll och arbetsplatser, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Dessutom erbjuder vi trädgårdstjänster samt textiltvätt på plats (sängar, mattor, soffor etc). Pröva oss gärna!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Västerhaninge

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Vår städhjälp är minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa hemma hos dig varje eller varannan vecka eller var fjärde vecka. Här får du en prisuppgift utefter dina önskemål om hemstädning i Västerhaninge.

 

Storstädning Västerhaninge

Några gånger om året behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Läs mer om storstädning och beställ här. Vi är det självklara miljövänliga städföretaget i Stockholmsområdet.

 

Flyttstädning Västerhaninge

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför din flyttstäd gärna så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Västerhaninge

Vår fönsterputsning är Svanen-märkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Detta medför att vi inte putsar fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs till fönsterputsningen. Läs mer om fönsterputs, få pris och boka här.

 

Golvvård Västerhaninge

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Återkom till oss med information om vad du har för golv, så behandlar vi golvet.

 

Trädgårdshjälp Västerhaninge

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Självklart kan vi även hjälpa dig även att forsla bort trädgårdsavfallet. Minsta debiterbara tid för trädgårdsskötsel är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Västerhaninge

Vi utför möbeltvätt och mattvätt i Danderyd. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift för matttvätt respektive möbeltvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

08-522 144 19

@info@stadpulsen..se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi