STORSTÄDNING

vita soffor, bänkar, gröna växter

Storstädning en gång för alla eller återkommande

Hos oss är det snabbt, enkelt och prisvärt att boka storstädning

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om storstädning

När vi gör en storstädning, ser vi alltid till att våra välutbildade medarbetare har med sig allt nödvändigt städmaterial. Vi arbetar bara med miljövänliga produkter och metoder. Vår kvalitetssäkring – resultatet av vårt kvalitetssystem, gör att vi kan garantera dig ett skinande resultat.

Så här går storstädning till

Boka städtjänsten genom att trycka på knappen ovan och skicka en offertförfrågan. Vi återkommer med förslag på tid för städningen och en uppskattning av totalkostnaden för arbetet. När du har bekräftat städningsuppdraget skickar vi en arbetsorder via e-post, där pris, tider samt villkor för städningen framgår. 

 

Vi gör i förväg upp med dig om hur vi ska få access till lokalen. Vi ser gärna att du finns på plats och släpper in oss. I annat fall kan vi ordna med en överlämning av nycklar på något av våra kontor i Halmstad, Södertälje eller Sollentuna. Vi har också en upphämtnings- och återlämningsservice av nycklar. Den behöver vi dock debitera reskostnaden för.

 

I vårt avtalade pris ingår framkörningsavgifter och  materialkostnader. I samband med en storstädning är det klokt att också boka fönsterputs, kom ihåg att beställa det om du önskar få det gjort samtidigt.

VILOPULS PÅ JOBBET

Låt miljöproffs utföra storstädningen

FAQ

Vad har Ni för säkerhetspolicy?

Om ni har avtal om hemstädning med oss försöker vi självklart alltid att skicka samma person. Vid tex sjukdom eller semester, så skickar vi en vikarie istället.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi