Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Laholm

Din städfirma i Laholm

Välkommen till oss på Städpulsen! Vi utför miljövänlig hemstädning åt privatpersoner och lokalvård åt företag i Laholm. Vi är miljömärkta med Svanen och certifierade som serviceföretag av Almega – du kan läsa mer om vad det innebär här på hemsidan. Bland mycket annat handlar det om att erbjuda kollektivavtal och vidareutbildningar. Att vi är ett städföretag som håller hög kvalitet kan du få bekräftat av våra referenser i Laholm. Hos oss kan du välja på företagsstädning eller hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Samt textiltvätt och trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Laholm

Att välja städfirma kan vara svårt. Vi ger dig en miljövänlig hemstädning som är skonsam för miljön. För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Se pris här och boka direkt.

 

Storstädning Laholm

De flesta hem behöver en riktigt storstädning några gånger per år. Vår miljövänliga storstädning går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Laholm

Vi har lång erfarenhet av miljövänliga flyttstädningar och följer en väl genomarbetade städrutin. Vi ger dig en urstädad bostad utan att använda miljöfarliga kemikalier. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara medel som vi fått godkända av Svanen. På vår hemsida ser du pris för flyttstäd direkt när du bokar din flyttstädning.

 

Fönsterputsning Laholm

Städpulsen i Laholm ger dig Svanenmärkt fönsterputs. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs. Se ditt pris och boka fönsterputsning här.

 

Golvvård Laholm

Vi utför vård av alla olika sorters golv, som till exempel linoleum-, trä- och stengolv. Även om golv är olika och kräver sin egna behandling, så är det samma process som ska genomföras. Gamla beläggningar ska tas bort och nytt skydd läggas på. Detta kräver speciella maskiner, som vi har med oss. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

 

Trädgårdshjälp Laholm

Luta dig tillbaka och njut av en bok. Vi kan sköta din klippning av gräsmattan och häckar, krattning, plantering av blommor eller ogräsbekämpning. Vi kan även hjälpa dig med att forsla bort ditt trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

 

Textiltvätt Laholm

När rengjorde du din säng senast? Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. Vi använder oss av en minimidebitering som är två timmar. På två timmar beräknar vi t.ex. att hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning tillkommer. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om t.ex. matttvätt.

 

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

035-777 90 35
halmstad@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi