Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Höör

Din städfirma i Höör

Städpulsen är ett städbolag med fokus på miljövänliga städtjänster och är verksamma i Höör. Vi är väletablerade i Skåne och levererar professionell och miljövänlig städning utifrån dina behov. Våra uppdragsgivare är både hem och företag. Vi är ett auktoriserat servicebolag, en garanti för att vi är schyssta rakt igenom. Dessutom är våra städtjänster Svanen-märkta. Vår städning håller toppkvalitet. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är utbildade i miljövänlig städteknik. Förutom städtjänster såsom löpande städning av hushåll och arbetsplatser, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning, erbjuder vi trädgårdstjänster och textiltvätt av sängar, mattor och soffor. Gör som många andra i Höör - testa oss du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Höör

Vi städar ditt hem i Höör effektivt med städutrustning som inte tär på miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka.Vi anpassar oss efter dina behov. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Dessutom är vår städhjälp Svanenmärkt.

 

Storstädning Höör

Är det dags för storstädning men du vill fokusera på andra saker i livet? Vi på Städpulsen hjälper dig. Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här. Även storstädningen är Svanenmärkt och följer Svanens uppställda miljöregler.

 

Flyttstädning Höör

Dags för att flytta? Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Flyttstädningen görs med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför in din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Höör

Vår fönsterputsning är Svanenmärkt. Det innebär att vi använder kemikalier som är skonsamma för miljön. Vi putsar därför t.ex. inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material som behövs för att utföra en bra fönsterputsning. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

 

 

Golvvård Höör

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård i Höör på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

 

Trädgårdshjälp Höör

Är det dags att ge lite kärlek åt trädgården? Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering. Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfallet. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här. Slå två flugor i en smäll och anlita samma städföretag till både städning hemma och trädgårdsskötseln.

 

Textiltvätt Höör

Vi tar med oss nödvändiga maskiner för möbeltvätt respektive mattvätt. Våra miljöproffs tvättar dina soffor, madrasser, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debitering är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi