Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Botkyrka

Din städfirma i Botkyrka

Vi på Städpulsen Botkyrka är proffs på miljövänlig städning. Vi erbjuder hushåll och organisationer i Botkyrka ett brett utbud av tjänster för hem, trädgård och företag. Både löpande eller enstaka insatser. Vi tillhandahåller städning av hem och kommersiella lokaler, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Alla våra städtjänster är Svanenmärkta - en av våra unika fördelar. Naturligtvis har alla våra anställda kollektivavtal. Alla genomgår löpande vidareutbildningar. Vill du ha referenser på oss i närområdet så har vi många nöjda kunder i Botkyrka som kan berätta om hur det är att vara kund till oss!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Botkyrka

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa varje eller varannan vecka eller var fjärde vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning, beställa och se pris direkt på din städhjälp.

 

Storstädning Botkyrka

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Nästa gång du ska storstäda, anlita en seriös och miljövänlig städfirma som Städpulsen. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Botkyrka

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstädning så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Botkyrka

Vår fönsterputsning är Svanen-märkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här. Du får upp pris för fönsterputsningen direkt.

 

Golvvård Botkyrka

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Kontakta oss med information om dina golv som du vill ha behandlade.

 

Trädgårdshjälp Botkyrka

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Botkyrka

Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt, med information om vad som ni vill ha rengjort.

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

 

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11
kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi