Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Tullinge

Din städfirma i Tullinge

Städpulsen erbjuder miljövänliga städtjänster till företag och privatpersoner i Tullinge. Vi arbetar även med utemiljöer. Förutom hem- och företagsstädning samt trädgårdsvård på löpande basis, erbjuder vi fönsterputsning, storstädning, golvvård, textiltvätt eller flyttstädning. Våra städtjänster – och fönsterputsningen – är Svanen-märkta, en garanti för våra höga miljöambitioner. När vi städar åt dig får du en hög kvalitet på städningen samtidigt som du slipper starka och farliga kemikalier. Våra medarbetare är dedikerade och lojala; de har alla kollektivavtal och får gå vidareutbildningar inom sina specialområden. Vill du ha referenser från andra i Tullinge som redan arbetar med oss så finns det givetvis!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Tullinge

Letar du efter en städfirma som kan utföra en miljövänlig bra städningen i ditt hem. Genom att anlita oss får du en Svanenmärkt städfirma och vet att bara skonsamma miljövänliga kemikalier används. Se pris och boka din hemstädning direkt på hemsidan.

 

Flyttstädning Tullinge

Vid en flytt är det mycket att tänka på och vi förstår att du har fullt upp. Låt oss göra det lite lättare för dig, genom att vi tar hand om städningen. Du får en Svanenmärkt flyttstädning som du kan lita på. Det innebär att vi bara använder städmaterial godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här. Vi utför även visningsstäd, kontakta oss för att få prisförslag.

 

Storstädning Tullinge

Alla hem behöver med jämna mellanrum en storstädning? Låt en städfirma som bryr sig om miljön göra jobbet. Boka in en vårstädning eller julstädning. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Fönsterputsning Tullinge

Genom att anlita oss får ni både Svanenmärkt fönsterputs och skinande rena fönster. Svanenmärkningen ger er en trygghet i att vi bara använder miljövänliga kemikalier. Självklart har vi även kollektivavtal för våra anställda. Se pris och boka fönsterputs i Tullinge med omnejd.

 

Trädgårdshjälp Tullinge

Låt oss ta hand om sysslorna i din trädgård. Vi kan sköta plantering, ogräsbekämpning, kratta löv och grusgångar, klippa gräsmattor och häckar. Vad i din trädgård skulle du vilja ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Golvvård Tullinge

Vet du när ditt golv senast behandlades? Vi utför golvvård på alla olika sorters golv, sem t.ex. linoleum, sten och trä. Skicka en förfrågan om golvvård, så återkommer vi med prisförslag.

 

Textiltvätt Tullinge

När rengjorde du dina möbler senast? Har du soffor eller mattor som behöver rengöras? Behöver dina madrasser och sängar tvättas? Vi kommer till dig och utför jobbet direkt i ditt hem. För prisuppgift gällande mattvätt och möbeltvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi