Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Svalöv

Din städfirma i Svalöv

Har du inte tid med din städning? Vi kan varmt rekommendera Städpulsen i Svalöv för din nästa hemstädning om du vill få ett rent och snyggt hem. Av oss kan du förvänta dig en professionell utförd städning som är skonsam för miljön. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och våra anställda. Behöver du hjälp med att utföra ruttjänster som fönsterputsning, flyttstädning och storstädning så hjälper vi mer än gärna till med det också. Läs mer om våra städtjänster på vår hemsida, se ditt pris direkt eller kontakta oss om du har frågor. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning. Vi erbjuder även lokalvård till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Svalöv

Letar du efter en städfirma som brinner för kvalité? Vi hjälper mer än gärna till att få ditt hem att se skinande rent ut. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, vi vill vara med och bidra till att din vardag ska vara så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Svalöv

Är ditt hem i behov av en större städning? Vi hjälper gärna till så låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här eller vill du anlita oss för en engångsstädning i samband med en tillställning eller liknande så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgifter.

 

Flyttstädning Svalöv

Ska du byta boende? Vill du ha hjälp med visningsstäd så hjälper vi gärna till med det, givetvis hjälper vi även till att ta hand om flyttstädningen när du flyttat så får du tid att fokusera på ditt nya boende. Med vår erfarenhet av städning vid bostadsbyte kan du som kund känna dig trygg med att vi levererar ett rent hem till den nya ägaren. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och se ditt pris direkt på vår hemsida. kontakta oss.

 

Fönsterputsning Svalöv

Drar du dig från att tvätta dina fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs, vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Svalöv med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen, det är viktigt för oss att arbeta med skonsamma medel. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

 

Städpulsen AB

Torget 6
264 32 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi